Άγριος καβγάς Φαίης με Σταμάτη

22.10.2013
«Άναψαν» τα αίματα στο Πρωινό του ΑΝΤ1, διότι μπορεί Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας να άλλαξαν κανάλι, πήραν όμως μαζί Σάσα Σταμάτη και κάποιες συνήθειες δεν κόβονται.

Και οι καβγάδες που ξεκινάνε τις περισσότερες φορές από την Σάσα, είναι μια... συνήθεια που έγινε λατρεία εκεί στο πρωινό τους. Έτσι, το πρωί της Τρίτης η Σταμάτη τσακώθηκε με την Φαίη, που επίσης τής έχει γίνει πια... λατρεία να υπερασπίζεται τους πάντες και για όλους να έχει έναν καλό λόγο ή μία καλή δικαιολογία.

Αφορμή για τον καβγά ανάμεσα στις δύο κυρίες του πρωινού ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια και η δήλωση της ότι δεν παρακολούθησε την πρεμιέρα του Dancing with the stars. Η Σταμάτη άρχισε να την ειρωνεύεται λέγοντας ότι «την πόνεσε» που φέτος δεν είναι στην παρουσίαση, κάνοντας έξαλλη την Σκορδά.

«Αποκλείεται να μην το είδε. Την πονάει» έλεγε η πανελίστρια και ο Λιάγκας προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι αυτό δεν μπορεί να ισχύει, αφού ήταν και της Μακρυπούλια απόφαση να μην είναι φέτος στο DWTS. Η Φαίη, πάλι, είχε πάρει ανάποδες (τρελάθηκαν οι ορμόνες, τρελάθηκαν;) φωνάζοντας στην Σάσα: «Είσαι απαράδεκτη! Κόφτο. Δεν είναι ωραίοι αυτοί οι μορφασμοί».

Η πανελίστρια τής εξήγησε ότι απλά είναι ειλικρινής κι εκεί είναι που φούντωσε η Φαίη. «Όταν ένας άνθρωπος είναι αγενής, κρύβεται πίσω από το είμαι ειλικρινής. Η αγένεια με την ειλικρίνεια έχει μεγάλη απόσταση» είπε. Ο Λιάγκας σε ρόλο διαιτητή προσπάθησε να ηρεμήσει τις δύο γυναίκες, ενώ ο Θέμης Γεωργαντάς ως φίλος της Μακρυπουλια προσπάθησε να την δικαιολογήσει, λέγοντας ότι ήταν μόνο η πρεμιέρα, αν έλεγε το ίδιο σε έναν μήνα, τότε θα συμφωνούσε με την Σταμάτη.