«Ψάρωσε» η AGB με την... εγκυμοσύνη της Φαίης;

17.10.2013
Δεν ξέρουμε αν όντως η Φαίη Σκορδά είναι έγκυος. Όμως, την Τετάρτη, οπότε και κυκλοφόρησε το περιοδικό ΟΚ με το θέμα αυτό, έγινε της... εγκυμοσύνης.

Και μπορεί να ασχολήθηκαν με τις φήμες όλοι οι υπόλοιποι (πρωινοί, μεσημεριανοί, απογευματινοί) εκτός της «εγκύου», αυτή και ο Γιώργος Λιάγκας είναι οι μεγάλοι νικητές της... «μέρας γκαστριάς»! Λογικό. Οι τηλεθεατές είχαν περιέργεια και προτίμησαν ιδίοις όμμασι να διαπιστώσουν αν η κοιλιά της Φαίης έχει φουσκώσει.

Βοήθησε, σε αυτό τα μάλα και η παρουσιάστρια, που επέλεξε για τη «μέρα γκαστριάς» να φορέσει ένα θεόστενο μίνι φόρεμα, που διέγραφε τη σιλουέτα της. Βέβαια, με μια ματιά δεν μπορούσες να καταλάβεις και λίγο και η περιέργεια αν το ζεύγος θα σχολιάσει κάτι, κράτησε τους τηλεθεατές στο Πρωινό.

Έτσι, αν και η διαφορά των δύο πρωινάδικων δεν ήταν μεγάλη τις δύο προηγούμενες μέρες, την Τέταρτη η ψαλίδα άνοιξε σχεδόν στις δέκα μονάδες. Το Πρωινό του ΑΝΤ1, λοιπόν, στο σύνολο βγήκε πρώτο με 32.5% έναντι 24.2% του Πρωινού mou. Ίδια ήταν η διαφορά και στα νεανικά κοινά, όπου Σκορδά – Λιάγκας έκαναν 36.3 %, ενώ Κωστόπουλος – Μπαλατσινού έκαναν 28.7% τηλεθέαση.

Και μπορεί, η... περιέργεια να σκότωσε τη γάτα, όμως αυτό δεν ισχύει και για τον τηλεθεατή. Πάντως, αν σκεφτείς ότι η "εγκυμοσύνη" ήταν το θέμα της μέρας, το αντίπαλο ζεύγος, στάθηκε όρθιο στη "μάχη".