Λιάγκας: Έκανε πλάκα με το οικογενειακό πρόβλημα της Λάουρας

16.10.2013
Και η πλάκα έχει τα όρια της, αλλά ο Γιώργος ο Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης τα ξεπέρασε. Γιατί, θα πρέπει να ξέρει ότι με ορισμένα θέματα,

ειδικά όταν έχουν να κάνουν με την υγεία, δεν πρέπει να κάνουμε πλάκα. Δεν είναι κομψό. Γι αυτό και το αστειάκι του για την απουσία της Λάουρας Νάργες από την εκπομπή, είναι το λιγότερο... φάουλ από μέρους του.

Ο Λιάγκας, που λες, στο ξεκίνημα της εκπομπής, είπε ότι η Λάουρα δεν θα είναι ξανά μαζί τους, επειδή απολύθηκε! Αμέσως, διευκρίνισε ότι κάνει πλάκα και ότι η Λάουρα χρειάστηκε να φύγει εσπευσμένα για την Γερμανία επειδή συγγενικό της πρόσωπο αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα.

Και η αλήθεια είναι ότι ο πατέρας της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και η Λάουρα έσπευσε να βρεθεί δίπλα του, αλλά και κοντά στη μητέρα της και την αδελφή της. Εξάλλου, είναι πολύ δεμένη οικογένεια και η αγωνία της Νάργες για τον πατέρα της ήταν τόσο μεγάλη, που πήρε το πρώτο αεροπλάνο για Γερμανία.

Οπότε, με τέτοια θέματα, καλό είναι να μην κάνουμε πλάκα. Κι αν δεν μπορούμε να τα... πασάρουμε, ας το αναλάβει κάποιος άλλος. Εξάλλου, τόσοι νοματαίοι είναι εκεί στο Πρωινό, όλο και κάποιος θα μπορούσε να εξηγήσει την απουσία της.