Κωστόπουλος: Σχολιάζει την... εγκυμοσύνη της Φαίης

16.10.2013
Με τις φήμες ότι η Φαίη Σκορδά είναι έγκυος στον τρίτο μήνα ασχολήθηκαν στο Πρωινό mou.

Το εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ, που άνηκε στον Πέτρο Κωστόπουλο πριν καταλήξει στον Όμιλο του ΑΝΤ1, μονοπώλησε το ενδιαφέρον της παρέας. Και πέρα από τις ευχές στην Σκορδά (σε περίπτωση που ισχύουν οι φήμες) εξήγησαν με τον δικό τους τρόπο, γιατί το συγκεκριμένο δημοσίευμα μπορεί και να έχει μπόλικη δόση αλήθειας.

Ο Άρης Καβατζίκης ως έμπειρος εξήγησε ότι το συγκεκριμένο περιοδικό, όταν δίνει την πληροφορία, η πληροφορία ισχύει. «Άλλο είναι το θέμα, όμως. Η Φαίη είναι ελαφρώς έξαλλη με το περιοδικό γιατί το περιοδικό είναι του Ομίλου στον οποίο εργάζεται. Έβγαλαν αυτό το δημοσίευμα, γιατί δεν είναι έτοιμη να ανακοινώσει κάτι τέτοιο αν ισχύει..."! είπε.

Το λόγο πήρε ο Κωστόπουλος που είπε: "Τα παιδιά μπορεί να τα πήραν στο κρανίο, γιατί ανακοινώθηκε κάτι τέτοιο, ενώ οι ίδιοι μπορεί να ήθελαν να δέσει το γλυκό. "Όταν δεν περάσουν οι τέσσερις πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης, δεν μπορεί να είναι ανακοινώσιμη η κύηση».

Τις φήμες σχολίασε και η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία αναρωτήθηκε, αν είναι σίγουρο και αν αποκλείεται να έφαγε παραπάνω η Φαίη και να φούσκωσε η κοιλιά της. Ωστόσο, στη συνέχεια σχολίασε ότι η ίδια δεν θα το έλεγε παραέξω. Πάντως, σταύρωσε την Φαίη για το καλό, αν όντως είναι έγκυος, ενώ τις ευχές του έστειλε και ο Κωστόπουλος.

Και ναι, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας (που δεν κράτησε και λίγο) προτίμησε τη... σιωπή!