Λιάγκας: Και στην πρεμιέρα «καρφώνει» το Mega

14.10.2013
Έκανε και Το Πρωινό την πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1, αλλά ο Γιώργος ο Λιάγκας ακόμη και στο νέο τους ξεκίνημα, δε λέει να ξεχάσει το... Mega.

Έτσι, το ζεύγος αφού βγήκε στο πλατό πιασμένο από το χέρι, ο καθένας ξεχωριστά έκανε μια μικρή εισαγωγή. Η Φαίη Σκορδά φανερά συγκινημένη είπε: «Είχα σκεφτεί πάρα πολλά να πω. Είμαι χαρούμενη που θα είμαστε και φέτος μαζί. Είναι τιμή μου που κάποια κανάλια με εμπιστεύτηκαν».

Ο Λιάγκας, όμως, άφησε τη... συγκίνηση για τη σύζυγο και ο ίδιος άρχισε να ρίχνει τα «καρφιά» του με συγκεκριμένο στόχο. «Πριν τρία χρόνια πήραμε με την Φαίη μία απόφαση να κάνουμε πρωινό, την αγαπήσαμε πολύ αυτή την ζώνη. Αλλάξαμε κανάλι το καλοκαίρι, άλλη μία δύσκολη απόφαση. Πήγαμε, ήρθαμε. Ξέρεις στη ζωή λένε πας εκεί που σε θέλουνε και που στο λένε ότι σε θέλουνε, άρα λοιπόν εμείς ήρθαμε στον Ant1 φέτος» είπε και δεν είναι η πρώτη φορά που λέει ότι στον ΑΝΤ1 τους ήθελαν περισσότερο.

Κι αυτό δεν ήταν το μόνο "καρφί" που έριξε προς Mega μεριά. Όταν έλεγε τον καιρό, εμφανίστηκε στο video wall ένα τοπίο και ο Λιάγκας σχολίασε ότι σε αυτό το κανάλι έχουν ποιότητα και θα δείχνουν μόνο τέτοια πλάνα. Αλλά πριν ολοκληρώσει την κουβέντα του ήρθε και κάθισε δίπλα του η... ποιότητα προσωποποιημένη.... ένα ημίγυμνο μοντέλο.

Άτιμο πράμα αυτές οι τηλεοπτικές ανασφάλειες....