Ελένη: Το σχόλιο για την Σκορδά τής προκάλεσε... εγκεφαλικό

10.10.2013
Γι ακόμη μία μέρα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ασχολήθηκαν με τα πρωινά του Mega και του ΑΝΤ1 και τα "αντίπαλα" ζευγάρια Τζένη Μπαλατσινού - Πέτρος Κωστόπουλος και Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας

Και γι ακόμη μία φορά το πάνελ της Ελένης πήρε φόρα, με τα σχόλια και τις μπηχτές να δίνουν και να παίρνουν. Το Λενιώ την περισσότερη ώρα απλά τούς παρακολουθούσε, όμως ήρθε κι έκανε την έκρηξη όταν το πάνελ της έκανε crash test στις δύο κυρίες. Με αφορμή τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μπαλατσινού να είναι τελικά στο πλευρό του Κωστόπουλου, είπαν να συγκρίνουν τις συζύγους.

Έλα, όμως, που η πανελίστρια Ελιάνα "ξαναχτύπησε", τούτη τη φορά πλεκοντας το εγκώμιο κι εκθειάζοντας την ομορφιά της Τζένης, ενώ την Φαίη μόνο... μπάζο με ωραία πόδια δεν την είπε. «Την Τζένη αν την αφήσεις ελεύθερη μπορεί να είναι καλύτερη από τον Πέτρο. Αναφορικά στο πώς μιλάει, στο λόγο της, στο πόσο ενημερωμένη είναι, στα θέματά της, έχει class. Αν την βάλεις δίπλα με τη Φαίη έχει κάποια σημαντικά προτερήματα. Καταρχήν είναι πάρα πολύ όμορφη. Η Φαίη έχει πολύ ωραίο σώμα, έχει τέλεια πόδια, αλλά δεν θα την έβλεπα ως φωτομοντέλο», είπε η Ελιάνα.

Και όπως καταλαβαίνεις, το Λενιώ, αν και τα σχόλια για την κουμπάρα της ήταν αποθεωτικά, έπαθε σοκ γι αυτά που άκουσε για την Σκορδά.

«Δηλαδή η Φαίη δεν είναι όμορφη; Δεν θα μπορούσε να είναι μοντέλο; Παιδιά έχω μείνει άφωνη. Πέφτω από την καρέκλα, έφυγαν και τα τακούνια μου», είπε σοκαρισμένη η Ελένη, και χτυπιόταν τόσο πολύ,που παραλίγο να πέσει από το σκαμπό.

Μα να είναι μοντέλο (το πρώην εστεμμένο μοντέλο) η κουμπάρα Τζένη καινα μην είναι η Σκορδά; Σοκ Ελένη μου, σοκ.