Ω τι απίστευτο «καρφί» Άσης για Αρναούτογλου

07.10.2013
Τελικά, θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας σύλλογος «πρώην συνεργάτες Γρηγόρη Αρναούτογλου, δούλεψαν μαζί του και τώρα είναι καλά».

Μιλάμε η περίπτωση του παρουσιαστή είναι μοναδική και άμα βρεθεί πρώην συνεργάτης του που θα πει έστω μια καλή κουβέντα για τη συνεργασία τους, αυτομάτως παίρνει θέση στα ρεκόρ Γκίνες. Τούτη τη φορά, ήτο η σειρά της Ασης Μπήλιου να πετάξει το «καρφί» της για τον Γρηγόρη, με τον οποίο συνεργάστηκε τέσσερα ολόκληρα χρόνια!

Η γνωστή αστρολόγος ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα του «Μες στην καλή χαρά» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, που μετρά εφτά ολόκληρα χρόνια. Και, που όπως υπογράμμισε, είναι η πιο μακροχρόνια της καριέρας της.

Η Κων/να Σπυροπούλου, τη ρώτησε που ήταν πριν την Μενεγάκη και η Άση απάντησε πως συνεργάστηκε τέσσερα χρόνια με τον Αρναούτογλου και πριν από αυτόν, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου.

Και τότε, ο Παύλος Σταματόπουλος άρπαξε την ευκαιρία και της είπε ότι ο Μουτσινάς έχει πει ότι ο Γρηγόρης τον οδήγησε στον ψυχολόγο. Και η Άση δεν άφησε την ευκαιρία να πέσει χάμω και σχολίασε χαμογελώντας: «Εμένα με οδήγησε στον Alpha»! Το πιάσαμε το υπονοούμενο, το πιάσαμε.