Εκτός Dancing η Μακρυπούλια;

10.09.2013
Δύσκολα σου λέει είναι τα πράγματα με την Ζέτα Μακρυπούλια και η παρουσία της στο νέο κύκλο του Dancing with the stars μοιάζει με... θρίλερ. Μπρρρρ.

Όπως έχουμε ξαναπεί, η παρουσιάστρια/ηθοποιός φέτος πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ, «Sugar: Μερικοί Το Προτιμούν Καυτό» και οι θεατρικές της υποχρεώσεις, στέκονται εμπόδιο για το Dancing. Βλέπεις, η Ζέτα είναι ανένδοτη και ανάμεσα στα δύο, επιλέγει το θέατρο με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να μην μπορούν να βρουν τη «χρυσή» τομή.

Άλλωστε και στον ΑΝΤ1 είναι ανένδοτοι ότι δεν θα αλλάξουν τη μέρα προβολής του show, ώστε να εξυπηρετηθεί η Μακρυπούλια και μέχρι στιγμής όλοι μιλούν για «αγεφύρωτο» χάσμα. Μέσα στην εβδομάδα, είναι το κρίσιμο ραντεβού της παρουσιάστριας με τον Λάτσιο, όμως στο κανάλι ήδη έχουν σκεφτεί την επόμενη λύση, σε περίπτωση που «ναυαγήσει» οριστικά η συνεργασία με την Ζέτα.

Η λύση θα είναι εσωτερική, αφού στον ΑΝΤ1 έχουν πολλά κορίτσια για την παρουσίαση, με την Φαίη Σκορδά και την Δούκισσα Νομικού να είναι οι επικρατέστερες. Μάλιστα, η τελευταία αυτή τη στιγμή μοιάζει και με το μεγάλο φαβορί, αφού οι άνθρωποι του καναλιού δείχνουν να την εμπιστεύονται περισσότερο από την Σκορδά για την παρουσίαση του show.