Συντετριμμένη η Ρούλα από τον χαμό του Ασλάνη

29.08.2013
Συντετριμμένη είναι η Ρούλα από το χαμό του αγαπημένου της φιλου, Μιχάλη Ασλάνη.

Τους δύο συνέδεε στενή φιλία χρόνων και πάντα ήταν εκεί ο ένας για τον άλλον. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Στις χαρές και στις λύπες. Εξάλλου, η Ρούλα ήταν ο άνθρωπος που ήξερε από πρώτο χέρι και με κάθε λεπτομέρεια τα οικονομικά προβλήματα του Ασλάνη. Και ήταν αυτή, που προσπαθούσε να τον βοηθησει και να του βρει μία λύση.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες, ο σχεδιαστής είχε πάει στο σπίτι της στην Κηφησιά, όπου η Κορομηλά και πάλι προσπάθησε να τον ενθαρρύνει και να τον βοηθήσει με τα προβλήματα του. Και στην τελευταία τους κοινή έξοδο με φίλους, κάθονται σε παγκάκι στο Κολωνάκι και πόζαραν χαμογελαστοί τρώγοντας παγωτό.

Τίποτε, δεν προμήνυε το κακό που θα ερχόταν και τον θάνατο - κατά πάσα πιθανότητα αυτοκτόνησε - του "αρκουδέα" της, όπως χαϊδευτικά τον αποκαλούσε η παρουσιάστρια. Κι εκείνος γελούσε με την ψυχή του. Άλλωστε, έτσι θα θυμούνται όλοι τον Μιχάλη Ασλάνη... χαμογελαστό.

Την τραγική είδηση του θανάτου τη μετέφερε στη Ρούλα ένας κοινός τους φίλος. Η παρουσιάστρια χάθηκε, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Λίγο αργότερα, ανεβασε στο λογαριασμό της στο Facebook ένα συγκινητικό μηνυμα αφιερωμένο στον αγαπημένο της φίλο, τον "αρκουδέα" της.

«Αγαπημένε μου φίλε. Όλοι αυτοί που σε πικράνανε, από ψηλά, αν τους κοιτάξεις, θα σου φανούν τόσο ασήμαντοι, που στη στιγμή θα τους ξεχάσεις».