Σοκάρει η "Χουρέμ": Η απόπειρα αυτοκτονίας & το μωρό που περιμένει

27.08.2013
Εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική, όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες, πήρε η Μεριεμ Ουζερλί και δινει την πρώτη της συνέντευξη. Και όσα αποκαλύπτει, σοκάρουν.

Η "Χουρέμ" μιλάει για όλα όσα ακούγονταν και γράφονταν για εκείνη και βάζει τα πράγματα στη θέση τους, με σοκαριστικές αποκαλύψεις. Μιλάει για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, τον σύντροφό της που την εγκατέλειψε όταν έμαθε οτι είναι έγκυος, για το ρόλο της Χουρέμ που την έφερε σε αυτό το σημείο, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Τουρκία, απ΄όπου έφυγε για να σωθεί και δεν θέλει να έχει καμία σχέση.

Εξάλλου, σε πέντε μήνες θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι της και αυτό που την ενδιαφέρει, είναι να μείνει ήρεμη για το μωρό, που έχει ήδη ταλαιπωρηθεί αρκετά. Η Ουζερλί μίλησε στην εφημερίδα «Χουριέτ» σε φίλη της δημοσιογράφο και όσα αποκαλύπτει προκάλεσαν αίσθηση στην Τουρκία.

Η απόπειρα αυτοκτονίας

«Την έκανα στα βραβεία τηλεόρασης της Αττάλειας. Το βραβείο που κέρδισα το πέταξα στο δωμάτιό μου, στο ξενοδοχείο. Το κομμάτιασα, ήμουνα τρελαμένη, κόπηκα παντού. Θέλησα να πηδήξω από το μπαλκόνι γιατί η τελευταία μου λύση ήταν να φύγω, να εξαφανιστώ, να πεθάνω. Θέλησα να αυτοκτονήσω για να γλυτώσω. Είχε αρρωστήσει το μυαλό μου. Επαγγελματική ζωή, προσωπική ζωή.. Ήρθαν όλα απανωτά. Δεν μπόρεσα να σηκώσω στις πλάτες μου το βάρος όλων αυτών που έζησα».

Ο σύντροφος την εγκατέλειψε λόγω του μωρού

«Μου είπε όταν του είπα πως είμαι έγκυος: “Έχω ήδη δυο παιδιά, δεν θέλω ακόμη ένα. Δεν μπορώ να αποδεχτώ αυτό το παιδί. Καταστρέφει τα πάντα».

Το «BURNED OUT SYNDROME» & οι μέρες στο ψυχιατρείο

«Οι πιο δύσκολες μέρες πέρασαν. Είμαι καλύτερα τώρα. Έκοψα τα μαλλιά μου, σκούρυνα το χρώμα, γύρισα πίσω στη φυσιολογική μου κατάσταση. Άρχισα να ανεβαίνω πάλι στο ποδήλατό μου. Η θεραπεία μου θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος αυτού του έτους.Τις πρώτες 15 μέρες ήμουν σε συνεχή ιατρική παρακολούθηση. Για να με συνεφέρουν αρχικά χρησιμοποιούσαν χημικά φάρμακα και στη συνέχεια φυτικά. Πλέον δεν είμαι η Χουρέμ. Είμαι πάλι εγώ. Η παλιά Μεριέμ. Έπρεπε να αποχαιρετήσω την Χουρέμ. Δεν γινόταν ακόμα να κοιτάω τον καθρέπτη και να βλέπω αυτήν και όχι εμένα. Γι' αυτό άλλαξα και εμφάνιση».

Ο Σουλεϊμάν, η Χουρέμ & η Τουρκία

«Από την στιγμή που πήγα στην Τουρκία έκανα και εγώ πολλά λάθη. “Όχι θα βολευτώ στο ξενοδοχείο”, τους είπα. Ήταν λάθος. Ξεκίνησα να δουλεύω σαν μηχανή. Η πρώτη σεζόν πέρασε πολύ βαριά. Ακόμα δεν είχαμε βρει τους ρυθμούς μας. Δεν είχαμε ένα πρόγραμμα.

Όσο και να λέω ότι είμαι Τουρκάλα, στην πραγματικότητα είναι μια κουλτούρα που δεν την γνωρίζω, μια γλώσσα που δεν την ξέρω. Η αϋπνία σου καταστρέφει την ψυχολογία. Εγώ πάνω στη δουλειά είμαι τελειομανής. Δεν ήθελα να ξεχνάω τους διαλόγους. Αυτό που οι Τούρκοι ηθοποιοί τελείωναν σε μισή ώρα, εγώ το δούλευα μέχρι το πρωί. Αυτό με ταλαιπώρησε πολύ. Γιατί μέσα μου ήμουν άδεια».