Λιάγκας: Απαντά στις φήμες "χωρισμού" με Φαίη

12.07.2013
Κι εκεί που καλοκαιριάτικα πάντα υπάρχει μια ξεραΐλα από gossip και μάς απασχολούν τα μαγιό στα σέξι ρετουσαρισμένα κορμιά των celebrities, κάποιοι είχαν τη «φαεινή» ιδέα να χωρίσουν ένα ζευγάρι.

Ντόρος να γίνεται. Και φευ ο «κλήρος» έπεσε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα! Του τρελού.

Και τρελάθηκε ο Λιάγκας με τα περίεργα δημοσιεύματα για τον «χωρισμό» τους. Κι έδωσε έξαλλος την απάντηση του μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή. Γιατί, άλλο να σε «χωρίζουν» επαγγελματικά κι άλλο στην προσωπική σου ζωή, που το ζευγάρι όταν κλείνουν οι κάμερες την κρατάει όσο μπορεί μακριά από τη δημοσιότητα.

«Επειδή διαβάζω ότι το ζευγάρι ανέβαλε τις διακοπές του, δεν αναβάλαμε καθόλου τις διακοπές μας, γιατί πολύ απλά εγώ δουλεύω. Έχω ραδιόφωνο στον Real ακόμη και η Φαίη όπως κάνει κάθε χρόνο έχει πάει με το παιδί στα πεθερικά μου» είπε, αφού το δημοσίευμα στήριζε την «κρίση» στις χωριστές διακοπές που κάνουν.

Ο Λιάγκας αναφέρθηκε επίσης και στο τηλεοπτικό τους μέλλον στο Mega και όσα ακούγονται για την τύχη του πρωινού. Παραδέχτηκε ότι δεν ξέρουν τι θα κάνουν του χρόνου, αφού εκκρεμεί μία συνάντηση με το κανάλι. «Αν τα βρούμε όλα καλά. Αν δεν τα βρούμε εδώ θα είμαστε, αλλά πιστεύω ότι θα τα βρούμε» είπε και τόνισε ότι προτεραιότητα του ζεύγους είναι πάντα το Mega.