Ελένη - Ματέο: Χάδια και φιλιά στα μπουζούκια

03.07.2013
«Θέλεις μπουζούκια, πάμε» έλεγε το άσμα κι έτσι η Ελένη Μενεγάκη πήρε τον Ματέο της και πήγαν στα μπουζούκια.

Αλλά το υπέρλαμπρο και υπέρ-ερωτευμένο ζεύγος δεν ήταν μόνο του στον Αντώνη Ρέμο, αλλά είχε κι εκλεκτή παρέα, τον Δημήτρη Κοντομηνά, την Κων/να Σπυροπούλου και στενούς της συνεργάτες. Εξάλλου, αυτός ήταν και ο λόγος που πήγαν στο Thalassa, αφού κάθε χρόνο η Ελένη στο τέλος της σεζόν βγάζει τους συνεργάτες της στα μπουζούκια.

Και την παράδοση αυτή τήρησε και φέτος, την περασμένη Παρασκευή. Το Λενιώ βρέθηκε σε μεγάλα κέφια κι όταν δεν ασχολιόταν με τον Μάκη της, τραγουδούσε τις επιτυχίες του Ρέμου. Να τα φιλιά, να οι αγκαλιές και τα τρυφερά χάδια ανάμεσα στο ζεύγος που μέσα στο μαγαζί έδειχνε να αδιαφορεί για τα φλας πού άστραψαν και βρόντηξαν στη θέα τους.

Έξω από το μαγαζί, όμως, ο Ματέο δεν ήτο το ίδιο άνετος. Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό ΟΚ, κατά την έξοδο τους προτίμησε να βγει από πλαϊνή πόρτα για να αποφύγει τους φωτογράφους, ενώ και από τη θέση του οδηγού όπου ήταν, έκρυβε το πρόσωπό του.

Στην παρέα του ζευγαριού, όπως διαβάζουμε, ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς, αλλά και η Σπυροπούλου, η οποία καθόταν δίπλα στη φιλενάδα της, την Ελένη. Εξάλλου, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τις βλέπουμε σε κοινή έξοδο.

Πηγή φωτό: Hello​