Μπαρμπαρίγου: Απίστευτο ξέσπασμα για τους ΚαραμεροΧαριτάτους

26.02.2013
Λίγο πριν το ξεκίνημα κάθε τηλεοπτικής σεζόν, τα δημοσιεύματα έστελναν την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο Πρωινό mou.

Για Μπαρμπαρίγου ακούγαμε, αλλά Μπαρμπαρίγου δεν βλέπαμε στην εκπομπή των φίλων της, μέχρι που το πρωί της Τρίτης πέρασε το κατώφλι της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Αλλά ως καλεσμένη και όχι ως μαγείρισσα.

Και η εμφάνιση της και κυρίως όσα είπε, ήταν καλύτερα από το κοτοπουλάκι που μαγείρεψε. Γιατί βλέπεις, η μαγείρισσα μίλησε πρώτη φορά για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο ξεσπώντας μπροστά στην κάμερα για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο πλευρό τους. Μέχρι που αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία της από τα «καψόνια» που της έκαναν! Απίστευτο αλλά ως φαίνεται αληθινό.

""Υπομονή, υπομονή, μέχρι εδώ! Οι στεναχώριες που πήρα, μου έφεραν πολλά προβλήματα στην υγεία μου. Είπα τέλος, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου ξανακάνει αυτό το πράγμα στην ψυχή μου. Ήταν ό, τι πιο σωστό έχω κάνει μέχρι τώρα» δήλωσε και τόνισε ότι με το κανάλι δεν είχε πρόβλημα.

«Ποτέ δεν έκανα καψόνια στους υπαλλήλους μου. Νιώθω συνεργάτης εκεί που δουλεύω. Σέβομαι αυτόν που έχω δίπλα μου. Είχε φτάσει το πράγμα στο απροχώρητο. Είχα αρρυθμίες στην καρδιά και πεταγόμουνα στον ύπνο μου. Ανακάλυψα ότι είχα θυρεοειδή. Οι γιατροί μου είπαν ότι έχω κάνει το μεγαλύτερο κακό στον εαυτό μου. Θα πεθάνω εγώ για τη δουλειά; Μου αρέσει η δουλειά μου και με έσκαγαν και μ' 'επρηζαν. Δίνω την ψυχή μου» αποκάλυψε και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Στον άντρα της, όπως είπε, δεν έλεγε το παραμικρό και όταν τη ρωτούσε, έλεγε ότι είναι κουρασμένη. «Μη με συγχύζεις τώρα πρωινιάτικα! Είπα τέλος, θα πεθάνω εγώ» είπε, ενώ ήταν τέτοια η ένταση της που με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυα της.