Λιάγκας: Η απάντηση στον Θέμο & το γυμνό μοντέλο

26.02.2013
Η εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη με καλεσμένο το μοντέλο Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, όπου αποκαλύπτει ότι πόζαρε χωρίς παντελόνι στο πλευρό της Φαίης Σκορδά έπαιξε χωρίς... λογοκρισία στο Πρωινό mou.

Και ο Γιώργος Λιάγκας – ευτυχώς για εμάς που... ψοφάμε για συζυγικές ίντριγκες και όχι μόνο – πήρε θέση στα όσα ακούστηκαν και ειπώθηκαν στο Όλα μπάχαλο.

"Μου έκανε εντύπωση το reflex των ανθρώπων που κλείνουν καλεσμένους στον Θέμο, που χωρίς να κλείσει τον πρωταγωνιστή που είναι η Φαίη, έκλεισε έναν άνθρωπο που δεν είναι κι έκανε θέμα εκ του μη όντος» δήλωσε και κατάλαβες το «καρφί» που έριξε. Ε;

Και συνέχισε: «Μπράβο τους γιατί είναι πολύ καλή εκπομπή. Δημοσιογραφικά εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση. Έχει φοβερό reflex στην επιλογή καλεσμένων ο Θέμος Αναστασιάδης και αντανακλαστικά. Μέρος της επιτυχίας του είναι αυτό το πράγμα. Τώρα έπιασε ένα θέμα για να κάνει πλάκα και μπράβο που πιάσανε το θέμα όπως το πιάσανε. Αυτό μου έκανε εντύπωση» και αυτή η ανωτερότητα είναι που σκοτώνει.

«Την πλάκα τη δεχόμαστε" είπε στο τέλος, ενώ αστειεύτηκε ότι τη μία τους βάζουν κέρατα και τώρα κουδούνια. Εντάξει, μια ενόχληση, έναν εκνευρισμό τον είχε (την αλήθεια να τη λέμε), αλλά όχι το επίπεδο δεν το έριξε και το έπαιξε ανώτερος σύζυγος. Τα εύγε μας.