Ελένη: Υποδέχτηκε το κοινό με εσώρουχα και χειροπέδες

14.02.2013
Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερις και ποια παρουσιάστρια είναι μες στην τρελή χαρά και ζει την εορτή όπως τα παιδιά τα Χριστούγεννα;

Μα η Ελένη Μενεγάκη βεβαίως βεβαίως της οποίας η διάθεση και το κέφι βάρεσαν ταβάνι. Τυχαία λέγεται ότι ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται; Έτσι και με το Λενιώ που ξεκίνησε την εκπομπή της με ανεβασμένη διάθεση και κρητικές μαντινάδες που υμνούν τον έρωτα!

Να την έβλεπες τη στιγμή που άνοιγε τις τσάντες με τα δώρα που προσφέρουν στους τηλεθεατές και τον ενθουσιασμό της όταν τα έβλεπε. Ένα ένα μας τα παρουσίαζε ενώ το ενδιαφέρον τής κέντρισαν τα σέξι (σε σημείο που τα έλεγες πρόστυχα) εσώρουχα. Κόκκινα στρινγκ, διάφανα κομπινεζόν, σουτιέν σε μέγεθος όχι για το στήθος, αλλά για να καλύψει το μάτι του πειρατή.

Η Ελένη βρήκε κι ένα ζευγάρι τεράστια γυαλιά που δεν έλεγε να τα αποχωριστεί, αφού το μπλε το χρώμα τους την κάνουν να νομίζει ότι είναι στον ουρανό! Εμείς πάλι δε νομίζουμε, είμαστε σίγουροι ότι.. πετάει στα σύννεφα.

Και ως κερασάκι στην τούρτα, ήρθε το ζευγάρι με τις γούνινες χειροπέδες που της πρόσφερε ο Γρηγόρης. Το Λενιώ τις φόρες και προλόγισε τα παρακάτω θέματα. Μεγάλες στιγμές, ενώ ναι σήμερις όσοι είχαν μια φαντασίωση (ψέματα λέμε;) την Μενεγάκη να φοράει χειροπέδες, μόλις πραγματοποιήθηκε.

Πάντα τέτοια και του χρόνου με υγεία!