Ο νέος σύντροφος της Μελέτη

11.02.2013
Ένας νέος έρωτας έχει μπει στη ζωή της Ελεονώρας Μελέτη τους τελευταίους μήνες, με την παρουσιάστρια αυτή τη φορά να κρατά τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, στενός συνεργάτης της παρουσιάστριας αποκαλύπτει ότι το νέο της αμόρε δεν έχει καμία σχέση με την showbiz, ενώ ηλικιακά είναι μεταξύ 35 και 40 ετών.

«Δεν δίνει το παραμικρό δικαίωμα και, ακόμα και αν το τελευταίο διάστημα έχουν εμφανιστεί μαζί σε δημόσιο χώρο, κανείς δεν έχει καταλάβει την παρουσία του δίπλα της" δηλώνει χαρακτηριστικά ο στενός συνεργάτης της Ελεονώρας. Και συνεχίζει σε ρόλο... «ρουφ» να αποκαλύπτει: «Λατρεύουν και οι δύο τα σπορ, κυρίως το σκι, αλλά και το σερφ. Έτσι τόσο στην Αράχωβα, στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, όσο και στην παραλία της Λούτσας, κάνοντας windsurfing, οι δύο τους φαίνεται να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους".

Η Μελέτη βρίσκεται στην καλύτερη της φάση και όπως λέει ο συνεργάτης της "αυτή είναι η πρώτη φορά που ζει μία κανονικά ζωή, όπως όλοι οι άνθρωποι της ηλικίας της".