Γερμανού: Βέτο από τον Alpha για την Σπυροπούλου;

25.01.2013
Κακός μπελάς φαίνεται ότι έχει βρει τη Ναταλία Γερμανού με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και να δεις που η νεαρά είναι ο... ξανθός εφιάλτης της παρουσιάστριας.

Τόσα και τόσα σέξι (ξανθά ή μελαχρινά) κορίτσια κάθισαν παραδίπλα της Ναταλίας στον καναπέ του Μες στην καλή χαρά, αλλά πού να φανταζόταν ότι θα την... έβρισκε τελικά από το πρώην "αμίλητο ακούνητο" μοντέλο της Ελένης Μενεγάκη.

Γιατί δεν φτάνει της Ναταλίας που η Σπυροπούλου έχει πάρει "αέρα" στην εκπομπή βομβαρδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό (και την ίδια) με τα "κουφά" που εκτοξεύει. Δεν της φτάνει που όλοι το έχουν σιγουράκι ότι η νεαρά καλοβλέπει τη θέση της. Δεν της φρτάνει που η Σπυροπούλου έχει αρχίσει τα εξώφυλλα, τις μεγάλες συνεντεύξεις, τις φωτογραφησεις και τις δημόσιες εμφανίσεις ωσάν μεγάλη τηλεοπτική σταρ, έρχεται να αποτελείωσει την Γερμανού το... βέτο του Alpha.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TV Ζάπινγκ, το κανάλι άσκησε βέτο στη Ναταλία να σταματήσει να μιλάει για την Κωμ/να. Βλέπεις, η κεντρική παρουσιάστρια όπου βρισκόταν και όπου στεκόταν διέψευδε ότι δεν έχει καλές σχέσεις μαζί της. Φαίνεται ότι αυτό δεν άρεσε στο κανάλι και σε μία προτοφανή (αν ισχύει) κίνηση για τα τηλεοπτικά δεδομένα, "κλείνει" το στομα της κεντρικής παρουσιάστριας.

Βρε ούτε στον χειρότερο εχθρό τέτοιο χουνέρι.