Ορφανού: Ξέσπασε σε κλάματα στην Ελένη

19.12.2012
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Μίνα Ορφανού με τη γνωστή ηθοποιό να ξεσπάσει σε κλάματα στον "αέρα" της εκπομπής.

Αιτία ήταν οι γιορτές των Χριστουγέννων και οι συνάνθρωποι μας που υποφέρουν και δεν έχουν μία κουβέρτα να σκεπαστούν, αλλά και σπίτι να μείνουν. Μάλιστα, η Ορφανού αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι και η ίδια έχει κοιμηθεί σε παγκάκια!

«Εμένα δεν μου αρέσουν οι γιορτές, δεν μπορώ, πλήττω και δεν είμαι η μόνη. Λυπάμαι που αυτές τις μέρες τις γιορτινές, εγώ έχω την υγεία μου κι έχω και το κρεβάτι μου με το πουπουλένιο μου το πάπλωμα που αγόρασα από την Αγγλία και υπάρχει κόσμος που είναι έξω στα παγκάκια και κοιμάται», είπε και η συγκίνηση της ήταν εμφανής.

«Δε θέλω να βάλω τα κλάματα επειδή τα σκέφτομαι, απλά είναι ντροπή να σκεφτόμαστε να στολίσουμε τα υπέροχα δέντρα και ο κόσμος να πεινάει έξω στα παγκάκια. Είναι ντροπή να σκεφτόμαστε μόνο το τι θα κάνουμε, είμαι κατά σε όλα αυτά, μόνο και μόνο για να πουλάνε οι βιτρίνες και ο κόσμος να περνάει υπέροχα, να τρώει την γαλοπούλα και ο άλλος να μην έχει ένα πάπλωμα να βάλει από πάνω του», και με δυσκολία συγκρατούσε τα δακρυα της.

Μάλιστα, στο σημείο αυτό αποκάλυψε ότι και η ίδια κοιμόταν σε παγκάκια όταν έφυγε από το σπίτι της και πήγε στη Ρόδο.

«Ήταν 22 Δεκεμβρίου, βράδυ κι εγώ πήρα το πλοίο και πήγα στη Ρόδο χωρίς να ξέρω τι κάνω. Χρειάστηκε να κοιμηθώ δύο μέρες στα παγκάκια μέχρι να ισορροπήσω».