Τα ύστερα: Ο Σούλης έχει και μάνατζερ;

28.11.2012
Πες το μου και αυτό να τρελαθώ. Ο Σπύρος ο Σούλης που τον γνωρίσαμε ως... Survivor, μετά τον είδαμε ως ενότητα σε πρωινάδικα να διακοσμεί σπίτια

μετά μάς ξανασυστήθηκε ως αρχιτέκτονας που γκρεμίζει, χτίζει, διακοσμεί σπίτια και αλλάζει ζωές και φέτος τον βλέπουμε να χορεύει, έχει μάνατζερ; Why; Πότε έγινε σταρούμπα και δεν τον πήραμε χαμπάρι; Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, να δούμε και πώς έχουν.

Ο Σούλης βρέθηκε σε μία εκδήλωση και οι τηλεοπτικές κάμερες τον πλησίασαν για δηλώσεις. Εννοείται ότι οι ερωτήσεις δεν είχαν να κάνουν με το… Eurogroup αλλά με το Dancing και τις επιδόσεις του στον χορό. Ο Σούλης, όπως τον ακούσαμε στα βίντεο στο δεύτερο live έχει την εντύπωση ότι είναι Το ταλέντο στο χορό και ο κόσμος με την επιτροπή έχουν απαιτήσεις από εκείνον.

Μέχρι που έρχεται μία ρεπόρτερ και τον ενημερώνει ότι ο κόσμος την Κυριακή παραλίγο να τον στείλει σπίτι του! ΤΟ σοκ για τον survivor-χορευτή-αρχιτέκτονα, ο οποίος γούρλωσε μάτι από τον αιφνιδιασμό. Για να μην σχολιάσουμε το παγωμένο βλέμμα του και αυτό το άγριο ύφος που σου έκοβε τα ύπατα. «Δεν γνωρίζω τίποτα τέτοιο δεν ξέρω από πού το μάθατε αυτό», ίσα που κατάφερε να πει.

Και κάπου εκεί, ακούγεται μία φωνή από πίσω. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star είναι ο μάνατζερ του Σούλη, ο οποίος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Η πρώτη ερώτηση είναι για συγκεκριμένο σκοπό; Βγήκε κάπου;» ακούστηκε να λέει η φωνή. Και δε σταμάτησε εκεί. «Είναι κάτι που βγήκε κάπου, κάτι που δεν έχει νόημα και υπόσταση». Ο, δε, survivor-αρχιτέκτονας – χορευτής τα είχε χαμένα και δεν έλεγε να συνέλθει από το σοκ ότι ο κόσμος παραλίγο να τον... ξαποστείλει από το show.

Κι εμείς δεν μπορούμε να συνέλθουμε από το σοκ ότι ο Σούλης έχει... μάνατζερ.