Ναταλία - Δρυμούσης: Και η κόντρα συνεχίζεται

02.10.2012
Από αλλού ενδεχομένως να την περιμέναμε και από αλλού μάς ήρθε η πρώτη τηλεοπτική κόντρα της χρονιάς.

Ναταλία Γερμανού και Βασίλης Δρυμούσης χρόνια φίλοι και συνεργάτες είναι στα... χαρακώματα κι εμείς απλά παρακολουθούμε τον κλονισμό μίας σχέσης.... η απομάκρυνση του τελευταίου από την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» και τα «καρφιά» του προς τη Ναταλία ήταν αρκετά για να φουντώσουν την κόντρα, που «διανθίζεται» με σπόντες, «καρφώματα» και... φαρμάκια!

Η αιτιολογία της παραγωγής στον Δρυμούση ότι... ήταν πολύ καλός για να συνεχίσει και δεύτερη χρονιά, δεν έπεισαν τον δημοσιογράφο, ο οποίος «έριξε» το φαρμάκι του και στη Ναταλία Εκείνη δεν άφησε αναπάντητες τις σπόντες κι έγραψε στο Twitter. «Το φαρμάκι είναι λιποδιαλυτικό!»

Ο Δρυμούσης απάντησε: «Αν θέλει κανείς να κάνει λιποδιάλυση, ας βρει άλλο τρόπο. Είναι ανάγκη από το φαρμάκι να κάνει;» και είναι θαυμάζεις την... ωραία ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί. Απάντησε, όμως και στη δήλωση της Γερμανού , πως «οι άνθρωποι όταν με συναντάνε μου φέρονται με πολλή αγάπη, το να ακούω αρνητικά σχόλια όταν δεν είμαι παρούσα είναι κάτι που με εκπλήσσει. Γιατί όταν με βλέπουν, μου φέρονται πολύ καλά!», λέγοντας ότι έχουν πολύ καιρό να συναντηθούν.

Να υποθέσουμε ότι σε τυχαία συνάντησή τους, δεν θα έχει αγάπη, φροντίδα και... προδέρμ; Ο Δρυμούσης μιλώντας στην κάμερα του Star, όταν ρωτήθηκε αν ο Παύλος Σταματόπουλος ήταν η αιτία που τον έδιωξαν από την εκπομπή, είπε:

«Από το στόμα μου άκουσες κανένα όνομα; Απομακρύνθηκα από την εκπομπή χωρίς να υπάρχει λόγος, άδικα! Είναι βεβαίως θέμα του καναλιού να κάνει ο, τι γουστάρει, αλλά η δικαιολογία που μου προτάθηκε, εμένα δεν με έπεισε».

Αλλά στο τέλος είπε να ρίξει λίγο τους τόνους και είπε για την Γερμανού: «Είμαι σίγουρος ότι η Ναταλία προσπάθησε να είμαι στην εκπομπή, αλλά το κανάλι έκρινε ότι θα έπρεπε να υπάρξει ένα άλλο σχήμα. Πιστεύω ότι η Ναταλία δεν έχει μεγάλη δυνατότητα να επηρεάσει τις αποφάσεις, κι αυτό το ξέρω από πέρυσι». Βέβαια, το άνωθεν το λες και σποντίτσα