Παντρεύεται η Νικολέττα Ράλλη

14.08.2012
Μπορεί τα επαγγελματικά να μην της ήρθαν όπως η ίδια θα ήθελε και μπορεί να είδε την εκπομπή της να "κόβεται" από τη μία στιγμή στην άλλη, όμως, τα προσωπικά της βρίσκονται στα πάνω της.

Και η ίδια στην καλύτερη της φάση, αφού ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη. Ο λόγος για τη Νικολέττα Ράλλη, η οποία είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, καθώς θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στο ΟΚ για την πρώτη πρόβα νυφικού της και για τον επικείμενο γάμο της με τον γυναικολόγο.


"Όταν με είδα πρώτη φορά στον καθρέφτη, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είμαι εγώ αυτή που παντρεύεται. Ακόμη και τώρα, χαζεύω τη φωτογραφία που έβγαλα με το κινητό μου και δεν έχω συνειδητοποιήσει απόλυτα ότι είμαι εγώ η νύφη" δηλώνει χαρακτηριστικά. Ωστόσο, δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. "Θέλουμε να τηρήσουμε τα έθιμα που θέλουν τον γαμπρό να μην ξέρει πως θα είναι το νυφικό" τόνισε.

Για την ιστορία, το ζευγάρι είναι λίγους μήνες μαζί, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να πάρουν τόσο σύντομα τη μεγάλη απόφαση και να επισημοποιήσουν τον έρωτα τους.