Άνδρας ξέρασε στη Μελέτη. Κι εμείς (όχι στη Μελέτη)

09.05.2012
Μία εκπομπή για... γερό στομάχι ήταν το Πρωινό Mou Την Τετάρτη κι ας είναι καλά ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, οι οποίοι προχώρησαν σε μία παγκόσμια αποκάλυψη/αποκλειστικότητα... άνδρας ξέρασε πάνω στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ως σκηνικό, όσο αηδιαστικό κι αν είναι για την παρουσιάστρια, ακούγεται αστείο. Έλα, όμως, που τόσο οι παρουσιαστές του Πρωινού mou, όσο και η παρέα τους γι αρκετή ώρα προχώρησαν σε αηδιαστικές λεπτομέρειες του περιστατικού. Λίγο ακόμη και θα ξερνάγαμε κι εμείς οι δύσμοιροι τηλεθεατές, που μόλις είχαμε φάει την τυρόπιτα.

Τέλος πάντων, για την ιστορία, το σκηνικό με την Μελέτη συνέβη την Κυριακή των εκλογών και πρώτος ο Λιάγκας θέλησε να το μοιραστεί μαζί μας. "Την Κυριακή των εκλογών η Ελεονώρα Μελέτη έκανε σερφ στην Ανάβυσσο, αφού πρώτα της είχε συμβεί κάτι πολύ άσχημο, αλλά δεν θα στο πω εγώ" δήλωσε ο Λιαγκας για να πεταχτεί φωνάζοντας ενθουσιασμένη η Φαίη.


"Να το πω εγώ;" ρώτησε και προχώρησε σε περισσότερες και φευ αηδιαστικές λεπτομέρειες "Την ημέρα των εκλογών κάποιος έκανε εμετό πάνω στη Μελέτη. Όταν λέμε εμετό, τα έβγαλε όλα! Όλα πάνω της"!


Υ.Γ. Πάντως, ποιος ξέρασε, δεν μας το αποκάλυψαν. Αλλά να είναι καλά το "θύμα", που αργότερα στην εκπομπή της έπαιξε το επίμαχο βίντεο από το Πρωινό mou και αποκάλυψε τον... δράστη.... Και ναι είναι ο μικρός Γιαννάκης του ζεύγους Σκορδά-Λιάγκα. Το, δε, σκηνικό έγινε σε καφέ της Βουλιαγμένης.