Η Ελένη άφησε τον Ματέο για χάρη της... Νατάσσας!

09.05.2012
Ποιος, ποιος μπήκε ανάμεσα τους, ποιος; Ή μάλλον, ποια μπήκε ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο/Μάκη Παντζόπουλο και χώρισε τα πιτσουνάκια; Μη μου ταράζεσαι, μη μου λιποθυμάς και ο χωρισμός του υπέρλαμπρου και πολύ ερωτευμένου ζεύγους ήτο προσωρινός.

Και όχι κυριολεκτικά. Η Ελένη Μενεγάκη, που λες, είχε υποσχεθεί από την εκπομπή της ότι ένα σαββατοκύριακο θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη και θα το αφιέρωνε αποκλειστικά στην κουμπάρα της, η οποία αυτή την περίοδο άδει στη συμπρωτεύουσα παρέα με την Μαρινέλλα.

Μάλιστα, η Ελένη είχε προσκαλέσει/προκαλέσει τον καλεσμένο της, Γρηγόρη Αρναούτογλου να πάνε μαζί στην κουμπάρα και φιλενάδα.

Ο Γρηγόρης έκανε καλά και δεν πήγε, αλλά δεν πήγε ούτε ο Ματέο/Μάκης, αφού η παρουσιάστρια ταξίδεψε μόνη της για ένα τρελό κοριτσίστικο weekend στην ξελογιάστρα Θεσσαλονίκη. Ω ναι. Το Λενιώ παράτησε τον Ματέο/ Μάκη και ταξίδεψε μόνη και δε σου κρύβω ότι τούτη την εβδομάδα που την βλέπουμε στα εξώφυλλα άνευ αγαπημένου, γαλότσας, ποδιάς και Άχλας μάς κακοφαίνεται.

Η Μενεγάκη συνάντησε στη συμπρωτεύουσα που λες τόσο την Θεοδωρίδου όσο και την Μαρινέλλα. Έκαναν τις βόλτες τους, ήπιαν τα ουζάκια τους και το βράδυ του Σαββάτου με την οικογένεια της Νατάσσας, το Λενιώ διασκέδασε πρώτο τραπέζι πίστα. Την Κυριακή πήρε το αεροπλάνο κι επέστρεψε στην Αθήνα και την οικογένεια της.

Πηγη Hello