Η Μανωλίδου ρίχνει... άκυρο στον ΑΝΤ1!

09.05.2012
Τον τελευταίο καιρό οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την Ευγενία Μανωλίδου να είναι από τα φαβορί για να αντικαταστήσει του χρόνου την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Χρήστο Φερεντίνο στο Πρωινό ΑΝΤ1.

Αν το δίδυμο σίγουρα θα αποτελέσει παρελθόν για το πρωινό και ποιες είναι οι προθέσεις του καναλιού, δεν το γνωρίζουμε. Ωστόσο, το όνομα της Ευγενίας Μανωλίδου παίζει σταθερά και τούτη δεν είναι η πρώτη φορά.

Εξάλλου, κάθε φορά που τίθεται θέμα για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, η Ευγενία είναι εκεί, αξία σταθερή. Έλα, όμως, που τις φήμες αυτές έρχεται η ίδια και τις διαψεύδει κατηγορηματικά. Και πάλι καλά που το έκανε, διότι δεν θα αντέχαμε να περάσουμε ακόμη ένα καλοκαίρι με την αγωνία, αν η Μανωλίδου αναλάβει το πρωινό του ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του Star κι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. «Όχι όχι όχι. Μου φαίνεται τόσο déjà vu και δεν έχω καμία πρόθεση. Υπάρχουν τόσα παιδιά που θέλουν να κάνουν αυτή τη δουλειά. Είναι μεγάλη δέσμευση και όλο αυτό έχει δουλειά και άγχος. Δεν αντέχω να το αναλάβω».

Άσε, που αυτή την περίοδο έχει ξεκινήσει να γράφει ένα έργο και για την επόμενη χρονιά θέλει να ασχοληθεί με αυτό και όχι με το πρόγραμμα.

Κατά τα άλλα, αυτές τις μέρες είναι μες στην τρελή χαρά, διότι ο προσωπικός αγώνας του Άδωνη Γεωργιάδη έπιασε τόπο και ο σύζυγος εξελέγη πανηγυρικά με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Μιλάμε ως πρωτοεμφανιζόμενος στο συγκεκριμένο κόμμα, έκανε μεγάλη θραύση.