Λιάγκας - Σπανού: Ένταση για τον... Σρόιτερ!

07.02.2012
Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ήταν η Ελισάβετ Σπανού, πρώην του Αντώνη Σρόιτερ. Και μπορεί η αοιδός να είναι ανερχόμενο ταλέντο στο τραγούδι, αλλά με το «καλημέρα» ο Λιάγκας

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ήταν η Ελισάβετ Σπανού, πρώην του Αντώνη Σρόιτερ. Και μπορεί η αοιδός να είναι ανερχόμενο ταλέντο στο τραγούδι, αλλά με το «καλημέρα» ο Λιάγκας πέρασε στο ψητό: στον χωρισμό της με τον Σρόιτερ και την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί μαζί της.

Μία δήλωση του Λιαγκα όταν είχε μάθει ότι χώρισε το ζεύγος, ότι «Ο Σρόιτερ αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα» είχε προκαλέσει την αντίδραση της Σπανού, η οποία με τη σειρά της είχε πει… «Δοκιμάζεις ένα πουκάμισο κι αν δε σου αρέσει ή δε σου κάνει, το αλλάζεις». Ο παρουσιαστής, λοιπόν, βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει τη νεαρή αοιδό, με το που κάθισε στο σκαμπό: «Τι πρόβλημα έχεις μαζί μου»;

Εκείνη ξαφνιάστηκε με την ερώτηση και στη συνέχεια οι δυο τους προσπάθησαν να λύσουν στον «αέρα» την παρεξήγηση. Άκρη δεν βγάλαμε, αλλά δεν έβγαλαν κι εκείνοι, ενώ το συμπαθέστατο σκυλάκι που γάβγιζε στο στούντιο, έδειχνε με τον καλύτερο τρόπο την… κου κου ρου κου συνεννόηση των δύο. Δημιουργήθηκε και μία μικρή ένταση, αλλά η Φαίη από δίπλα έριχνε τους τόνους (εμ, από τα μούτρα την πήρε την Σπανού), ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκλεισε το θέμα με… πανηγυρικό τρόπο: Η είδηση του χωρισμού τον χαροποίησε τα μάλα.

Αλλά αν λάβουμε την αντίδραση της Σπανού… με τη χαρά θα μείνει. Για την ιστορία, η σχέση Σπανού –Σρόιτερ ήτο πατ κιου, ο χωρισμός τους είναι γεγονός, αλλά ως φαίνεται έχουν καλές σχέσεις. Ωστόσο, μυστήριο παραμένει ποιος άλλαξε πρώτος το… πουκάμισο!