Η απίστευτη φάρσα του Φώτη στη Ρούλα!

06.12.2011
Τρελό γέλιο ρίξαμε με την φάρσα του Φώτη Σεργουλόπουλου στη Ρούλα Κορομηλά, η οποία είναι αντάξια με εκείνη που είχε κάνει στον Βασίλειο Κωστέτσο, όταν υποδύθηκε τον Αλέξη Κωστάλα. Ο Φώτης έχασε στο

Τρελό γέλιο ρίξαμε με την φάρσα του Φώτη Σεργουλόπουλου στη Ρούλα Κορομηλά, η οποία είναι αντάξια με εκείνη που είχε κάνει στον Βασίλειο Κωστέτσο, όταν υποδύθηκε τον Αλέξη Κωστάλα. Ο Φώτης έχασε στο γνωστό παιγνίδι που κάνουν στην εκπομπή του και ως ποινή έπρεπε να κάνει φάρσα στο... Ρουλιώ τους.

Σύμφωνα με το σενάριο, έπρεπε να υποδυθεί έναν Ιταλό παραγωγό με σπαστή προφορά που έχει ζήσει χρόνια στην Ελλάδα και που έκανε πρόταση συνεργασίας στην Κορομηλά για ένα σόου που θα βγει στην Ιταλία, τύπου... Dancing on ice. H εν λόγω εκπομπή θα ονομάζεται «Άκουα Βέρντε» και θα είναι ένας διαγωνισμός χορού και συγχρονισμένης κολύμβησης, όπου η παρουσιάστρια Ρούλα θα βγαίνει από αυτό σαν... γκοργκόνα.

Ο Φώτης ήταν άψογος στο ρόλο του για του λόγου το αληθές, η Ρούλα όχι μόνο δεν τον κατάλαβε, αλλά έδειχνε ενδιαφέρον για την ιδέα. Αν δεν γέλαγε στο τέλος ο Σεργουλόπουλος, ίσα που θα ψηνόταν και θα έλεγε το «si».

Δες το βίντεο, πολύ γέλιο λέμε.