Τούμπα, τούμπα, κωλοτούμπα από Χριστοφόρου!

28.11.2011
Θες να επηρεάστηκε από τον χορό; Θες σκοπός του ήταν να αποδείξει στους κριτές ότι την χορευτική φιγούρα την έχει στο τσεπάκι; Ό, τι κι αν είχε στο μυαλό του, ένα έχει σημασία, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Θες να επηρεάστηκε από τον χορό; Θες σκοπός του ήταν να αποδείξει στους κριτές ότι την χορευτική φιγούρα την έχει στο τσεπάκι; Ό, τι κι αν είχε στο μυαλό του, ένα έχει σημασία, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είναι μέγας χορευταράς με ειδικότητα στην... κωλοτούμπα! Να σε κάνει ο Κωνσταντίνος τουμπίτσα, να του δώσεις το εξάρι με τη μία. Απορώ πώς δεν έχουν σκεφτεί εκεί στο Dancing on ice να του δώσουν να κάνει την συγκεκριμένη φιγούρα.

Πάντως, τη γεύση μας εμείς οι τηλεθεατές από το ταλέντο του αοιδού την πήραμε στο τελευταίο Live, όχι επί πάγου, αλλά την ώρα που στάθηκε όρθιος απέναντι στην κριτική επιτροπή. Κι εκεί που περίμενες ότι θα είχαμε νέο γύρο με Πέτρο Κωστόπουλο και θα άναβαν πάλι τα αίματα στο Dancing, ο Χριστοφόρου το πήρε αλλιώς. Ένιωσε σου λέει την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από κριτές και παρουσιάστρια για τα «περί διαπλοκής» που είπε στο προηγούμενο live.

Όχι από Πάμελα δεν ζήτησε συγνώμη. Κι όσο συνεχίζει αυτή να παίρνει τα 12αρια με άνεση, η συγνώμη θα αργήσει πολύ να έρθει. Αλλά τα εύγε μας στον σκηνοθέτη. Τρελάθηκε να κάνει πλάνα στην Πάμελα, όσο ο Χριστοφόρου αναδιπλωνόταν. Η, δε, αντίδραση της πρίμα... μπαλαρίνας; Συγκινημένη, πάντως, δεν την έλεγες. Ο Κωστόπουλος μάλλον ετοιμαζόταν για τον δεύτερο γύρο του τσακωμού και είχε φέρει ενισχύσεις από το σπίτι... ένα ζευγάρι γυαλιά πρεσβυωπίας!

Ποιο το νόημα τους και πώς το είχε στο μυαλό του να τα χρησιμοποιήσει, ο Κωστόπουλος και το... χιούμορ του το ξέρουν. Πάντως, στην προκειμένη και μετά την εκπληκτική εμφάνιση του Χριστοφόρου επί πάγου, θα λέγαμε ότι ο αοιδός του... έβαλε τα γυαλιά! Πάντως, την συγνώμη την δέχτηκε ο κριτής, έδωσε τόπο στην οργή και ναι αγαπήθηκαν από την αρχή. Και η Παπαρίζου όμως θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, εξηγώντας στον συνάδελφο της ότι την πείραξε πολύ το «κυρία Παπαρίζου» της προηγούμενης εβδομάδας. Εκείνος στα πλαίσια της... φιγούρας της κωλοτούμπας της είπε ότι έκανε πλάκα, αλλά έλα που κανείς μας δεν γέλασε.

Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι στο Dancing ήρθε και πάλι η τάξη και η ηρεμία και τι θα κάνουμε χωρίς... διαπλοκή.