Και πρόταση γάμου στο Dancing λέμε...

28.11.2011
Μεγάλες στιγμές ζήσαμε στο τελευταίο Live του Dancing on Ice, που μας θύμισαν εποχές Διονύση Σχοινά και Καίτης Γαρμπή! Κι ας είναι καλά ο χορευτής Αλεξέι, ο οποίος στο τέλος του live έκανε πρόταση γάμου

Μεγάλες στιγμές ζήσαμε στο τελευταίο Live του Dancing on Ice, που μας θύμισαν εποχές Διονύση Σχοινά και Καίτης Γαρμπή! Κι ας είναι καλά ο χορευτής Αλεξέι, ο οποίος στο τέλος του live έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Μαριάννα Καλλέργη. Την ώρα που η Τζένη Μπαλατσινού αποχαιρετούσε την Μαριάννα (αποχώρησε από το show) σκάει μύτη με το παγοπέδιλο ο Αλεξέι και ζητάει το λόγο.

Κι εκεί που πιστεύεις εσύ και η παρουσιάστρια και η επιτροπή και όλοι εκεί στο παγοδρόμιο, ότι ο χορευτής θα εκφράσει δημόσια τον έρωτα του στη μικρούλα του Dancing, που είναι και το μοναδικό ζευγάρι του παιγνιδιού, εκείνος τη βλέπει… Σχοινάς. Πέφτει στο γόνα, βγάζει μονόπετρο και κάνει πρόταση γάμου στη μικρούλα, η οποία έχει μείνει κάγκελο. Κάγκελο είχε μείνει και η Καιτούλα η Γαρμπή, αλλά η περίπτωση τους διαφέρει.

Εδώ το μικρό δεν ήξερε τι να πρωτοσκεφτεί με το που έσκασε η ξαφνική πρόταση. Ότι έχει τη στενοχώρια της αποχώρησης; Ότι είναι νινί ακόμα δεν ξέρει πώς παντρεύονται και πώς φιλούν στο στόμα; Τι θα πει η μαμά και ο μπαμπάς όταν θα το δουν; Οπότε καταλαβαίνεις, ότι στο Dancing δεν ζήσαμε στιγμές… Μπράβο, με το βροντερό «Ναι» της Γαρμπή και τα κομφετί να πλημμυρίζουν το στούντιο.

Η Μαριάννα δεν απάντησε, αλλά φρόντισε να δώσει φιλί στο στόμα στον αγαπημένο της, που ξεμεσιάστηκε γονατιστός να περιμένει την απάντηση. Αλήθεια, τώρα αυτό πώς να το πάρουμε; Ως ναι ή ως όχι; Α ρε κάτι απορίες και προβλήματα που μας βρήκαν βραδιάτικα. Κι αυτός ο άνθρωπος μέσα σε ένα μήνα θέλει γάμο; Ακόμη δεν τον είδαμε, βουρ στα βαθιά; Στη Ρωσία παίζει το λογοδόσιμο; Αν είναι, ο τολμηρός Αλεξέι να συμβιβαστεί με έναν λόγο.

Γιατί πώς να το κάνουμε; Είναι νινί ακόμη η νύφη. Από την άλλη σου κάνει η καρδιά να ρίξεις απόρριψη; Ο άνθρωπος εκτέθηκε στο Πανελλήνιο, είναι να ρεζιλευτεί κιόλας; Πάντως, είναι γεγονός ότι η πρόταση γάμου άφησε τους πάντες άφωνους. Να έβλεπες αντίδραση Παπαρίζου και Κωστάλα. Δεν έχει καλύτερο. Και η Μπαλατσινού τα έχασε, αλλά της αναγνωρίζω ότι τούτο το εκτός ότο κιου απρόοπτο το χειρίστηκε πολύ καλά και ψύχραιμα. Ούτε ουρλιαχτά (15 χρόνια βάλε κι ακόμη βουίζουν τα αυτιά μου από τις τσιρίδες της Ρούλας Κορομηλά στην πρόταση γάμου Σχοινά), ούτε ξεκατινιάσματα για λίγη τηλεθέαση παραπάνω. Και η ατάκα της στο τέλος όταν καληνύχτισε… «Και στα δικά σας», πετυχημένη!!!