Λιάγκας: Τα βίτσια στο κρεβάτι είναι αποδεκτά

25.10.2011
Για την Κατερίνα Στανίση και την αποκάλυψη που έκανε στην «Πρωινή Μελέτη» ότι την χτυπούσαν οι πρώην σύντροφοί της ασχολήθηκαν στο «Πρωινό mou». Και μπορεί η Φαίη Σκορδά να ταράχτηκε από την αποκάλυψη

Για την Κατερίνα Στανίση και την αποκάλυψη που έκανε στην «Πρωινή Μελέτη» ότι την χτυπούσαν οι πρώην σύντροφοί της ασχολήθηκαν στο «Πρωινό mou». Και μπορεί η Φαίη Σκορδά να ταράχτηκε από την αποκάλυψη και να έλεγε ότι είναι απαράδεκτο όταν συμβαίνει αυτό, όμως η Σάσα Σταμάτη όοοχι δεν είχε την ίδια αντίδραση.

Είπε, λοιπόν, ότι υπάρχουν γυναίκες που γουστάρουν να τρώνε να τρώει ξύλο από τον σύντροφό τους. Και όσο τα άκουγε αυτά η Φαίη, τόσο γούρλωνε τα μάτι της. Αλλά η Σάσα απτόητη. Και κάπου εκεί μπήκε στην κουβέντα και ο Γιώργος Λιάγκας και καταλαβαίνεις τις… κοινωνικές διαστάσεις που έδωσε στο θέμα.

Ρώτησε που λες την Σταμάτη, αν εννοεί πάνω στο κρεβάτι. Αν, δηλαδή, οι γυναίκες αυτές γουστάρουν να τρώνε ξύλο μόνο στο κρεβάτι και όχι γενικότερα. Και όπως εξήγησε: «Τα βίτσια στο κρεβάτι είναι αποδεκτά…»