Γουάου: Η Φαίη σέξι κορίτσι του καιρού!

24.10.2011
Ένα χρόνο τώρα από τον χάρτη του καιρού στο «Πρωινό mou» έχουν παρελάσει γυμνές, ημίγυμνες, ξανθές, μελαχρινές, σέξι και καυτές γυναίκες, που τις βλέπει ο έφηβος και τις θέλει αφίσα στο δωμάτιο του. Έλα, όμως, που τα εν λόγω «κορίτσια» του Γιώργου Λιάγκα τα βλέπει και η Φαίη Σκόρδα κάθε πρωί και πόσο να αντέξει

Ένα χρόνο τώρα από τον χάρτη του καιρού στο «Πρωινό mou» έχουν παρελάσει γυμνές, ημίγυμνες, ξανθές, μελαχρινές, σέξι και καυτές γυναίκες, που τις βλέπει ο έφηβος και τις θέλει αφίσα στο δωμάτιο του. Έλα, όμως, που τα εν λόγω «κορίτσια» του Γιώργου Λιάγκα τα βλέπει και η Φαίη Σκόρδα κάθε πρωί και πόσο να αντέξει η σύζυγος; Μέχρι και στο τρέιλερ της εκπομπής είχε εκφράσει τα παραπονά της για τις γυμνές, αλλά... χαμπάρι ο Λιάγκας.

Ειδικά, φέτος το κακό (λέμε τώρα, διότι ο ανδρικός πληθυσμός πανηγυρίζει κάθε πρωί) έχει παραγίνει και τα κορίτσια του καιρού είναι πιο hot από ποτέ. Μέχρι που το πρωί της Δευτέρας, ήρθε η Σκορδά κι «έσκασε» κι έκανε την επανάστασή της. Εκεί που έλεγε τον καιρό ο σύζυγος, «μπουκάρει» εκείνη και παίρνει σέξι πόζα μπρος στον χάρτη.

Και να το στήσιμο και να το λίκνισμα και να οι πόζες και να το νάζι, άρχισε η Φαίη τις τσαχπινιές... και τι θα κάνουμε σήμερις. Εννοείται, ότι μετά την εισβολή της και την απρόβλεπτη εξέλιξη, δεν έπεσε σήμερα φωτογραφία κοριτσιού. Η σύζυγος την είχε... αντικαταστήσει επάξια!