Θρασκιά αγνοείται: Νέα αναβολή της πρεμιέρας

10.10.2011
«Αλάτι ψιλό, αλάτι χοντρό, έχασα την Ράνια (Θρασκιά) και ψάχνω να την βρω… Πρεμιέρα πότε θα κάνει για να την δω;» Λίγο ακόμη και το βλέπουμε το όνειρο: η Θρασκιά θα μπει στα Ρεκόρ Γκίνες ως την παρουσιάστρια με τις περισσότερες αναβολές πρεμιέρας.

«Αλάτι ψιλό, αλάτι χοντρό, έχασα την Ράνια (Θρασκιά) και ψάχνω να την βρω… Πρεμιέρα πότε θα κάνει για να την δω;» Λίγο ακόμη και το βλέπουμε το όνειρο: η Θρασκιά θα μπει στα Ρεκόρ Γκίνες ως την παρουσιάστρια με τις περισσότερες αναβολές πρεμιέρας. Τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι στο Alter λόγω των γνωστών προβλημάτων έοχυν κάνει φέτος… τρεις πρεμιέρες, η Ράνια δεν έχει καταφέρει να κάνει την πρώτη.

θα γεννήσει και φευ ακόμη δεν θα έχουμε καταφέρει να την δούμε. Βέβαια, είναι και άτυχη. Γιατί εκεί που ήταν έτοιμη και λύθηκαν τα τεχνικής φύσεως προβλήματα, δεν μπορεί να κάνει πρεμιέρα λόγω των στάσεων εργασίας στο κανάλι. Αυτό συνέβη και την Δευτέρα, που ήταν προγραμματισμένη να βγει η εκπομπή της «Υπάρχει λύση», αφού η νέα τρίωρη στάση των τεχνικών (15.30 – 18.30) χάλασε τα σχέδια.

Αλλά να ήταν αυτό το μόνο πρόβλημα; Σύμφωνα με δημοσιεύματα παραιτήθηκε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Χρύσα Ζορκάδη. Τι να πεις. Είθε να ξεπεραστούν όλα και να κάνει πια την πολυπόθητη πρεμιέρα. Μήπως να άλλαζε το όνομα της εκπομπής; Το…«Υπάρχει λύση» δεν ακούγεται, κάπως άστοχο, από τη στιγμή που ακόμη δεν έχουν βρει λύση για τους ίδιους;