Σε ρόλο δασκάλας Kama Sutra και η Τζούλια!

18.02.2011
Η Τζούλια Αλεξανδράτου ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά η δημοφιλής…παρουσιάστρια (όπως θέλει να αυτοαποκαλείται) επιστρέφει δυναμικά στο δρόμο που χάραξε η Πετρούλα

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά η δημοφιλής…παρουσιάστρια (όπως θέλει να αυτοαποκαλείται) επιστρέφει δυναμικά στο δρόμο που χάραξε η Πετρούλα. Τι εννοώ; Μα σου λέει "αρέσω παιδί μου αρέσω" και με αυτό το σκεπτικό είπε να εκμεταλλευτεί την πέραση που έχει. Μετά την Πετρούλα με το dvd "Kama Sutra" η Τζούλια έκανε την υπέρβαση και ξεκίνησε ένα κύκλο εκπομπών στο Extra 3 που όπως δήλωσε η ίδια βασίζεται στο εγχειρίδιο της σανσκριτικής λογοτεχνίας: "Εγώ, η Τζούλια με λογοτεχνικό τρόπο, εντρυφώ συγκοινωνιολογικά στον ερωτισμό και στη λογοτεχνία έχοντας ως άλλοθι για το εγχείρημα αυτό τη λογοτεχνία του 2ου αιώνα π.χ.", είπε με ύφος καρδιναλίων το κορίτσι. Ε και εγώ η Ελένη έχω αρχίσει να το χάνω.

Και όσο για τα γυρίσματα σε πληροφορώ πως έγιναν στο ξενοδοχείο "Πρίαμος" και σύμφωνα με τα λεγόμενα της δασκάλας: " Τα γυρίσματα διήρκησαν 2 ημέρες, βρέθηκα σε 4 διαφορετικές σουίτες του ξενοδοχείου και περιέγραφα τις 4 βασικές στάσεις του Κάμα Σούτρα. Μαζί μου ήταν και ένα ζευγάρι ηθοποιών, ο Κένζο και η Κέλυ οι οποίοι εφάρμοζαν πιστά τις στάσεις και εκτελούσαν τις εντολές μου". Μιλάμε για μεγάααλη δασκάλα το κορίτσι! Τα παιδιά ήταν με τα εσώρουχα και σαν να μιμούνταν την ερωτική πράξη ενώ η Τζούλια διάβαζε τις οδηγίες χωρίς να παραλείψει ούτε κόμμα.

Και πώς της προέκυψε της δασκάλας…με τα ξανθά μαλλιά η συνεργασία με την γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων; "Η συνεργασία μου με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις έγινε καθαρά σε φιλικά επίπεδα. Δεν υπήρχε αμοιβή κι αυτό λέει πολλά αφού για μένα οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν μεγαλύτερη αξία από το χρήμα. Με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου έχουμε μια άριστη φιλική σχέση και ήθελα πολύ να βοηθήσω την προβολή αυτών των μαγευτικών δωματίων με το δικό μου τρόπο. Μέσα στα σχέδιά μου είναι να επιτεθώ δυναμικά στο χώρο των τηλεοπτικών εκπομπών γιατί τώρα πια δηλώνω τηλεπαρουσιάστρια". Μωρέ μπορείς να επιτεθείς όπου θέλεις κουκλίτσα μου, αρκεί να μας έχεις προετοιμάσει ότι ετοιμάζεσαι για…επίθεση!

Ελένη Αναστασάκη