Άκης: Eπίσημα στο «Πρωινό mou»

14.01.2011
Στην κουζίνα του «Πρωινού mou» θα βρίσκεται πλέον σε καθημερινή βάση ο Άκης Πετρετζίκης. νικητής του μαγειρικού ριάλιτι «Master Chef» συμφώνησε να μαγειρεύει στην κουζίνα του Γιώργου Λιάγκα

Στην κουζίνα του «Πρωινού mou» θα βρίσκεται πλέον σε καθημερινή βάση ο Άκης Πετρετζίκης. Ο νικητής του μαγειρικού ριάλιτι «Master Chef» συμφώνησε να μαγειρεύει στην κουζίνα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά για όσο καιρό χρειαστεί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως φεύγει οριστικά από την εκπομπή ο Βασίλης Καλλίδης. Ο γνωστός σεφ συνεχίζει κανονικά στο Mega. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησε συμπληρωματικά γυρίσματα για το «Food and the City», που μετακομίζει στην prime time του Mega. Και όταν η υγεία του αποκατασταθεί πλήρως, τότε θα επιστρέψει στην κουζίνα του «Πρωινού mou». Ποιος ξέρει, ίσως δούμε και δίδυμο Βασίλη - Άκη, με τον πρώτο βέβαια να έχει τα ηνία στην ενότητα της μαγειρικής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το όνομα του 26χρονου «Master Chef» Άκη Πετρετζίκη παίζει έντονα και για την παρουσίαση του «Master Chef junior» μετά την οριστική αποχώρηση της Ευγενίας Μανωλίδου από το κανάλι της Μεσογείων.