Χωρίζει η Σαρλίζ Θερόν;

02.02.2010
Μια εμφάνιση χωρίς το δαχτυλίδι των αρραβώνων της ήταν αρκετή για να ανάψει τις φήμες περί χωρισμού της από τον επί 9 χρόνια αγαπημένο της Στιούαρτ Τάουνσεντ (Stuart Townsend).

Μια εμφάνιση χωρίς το δαχτυλίδι των αρραβώνων της ήταν αρκετή για να ανάψει τις φήμες περί χωρισμού της από τον επί 9 χρόνια αγαπημένο της Στιούαρτ Τάουνσεντ (Stuart Townsend).

Στον τηλεμαραθώνιο για τα θύματα του σεισμού στην Αϊτή που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, η 34χρονη Νοτιοαφρικανή καλλονή εμφανίστηκε χωρίς το αγαπημένο της δαχτυλίδι. Της το είχε χαρίσει ο Τάουνσεντ πριν από τρία χρόνια και η ίδια είχε δηλώσει ότι δεν το έβγαζε ποτέ από το χέρι της. "Μου το έδωσε ο Στιούαρτ ως σημάδι της δέσμευσής μας και δεν θα το βγάλω ποτέ από πάνω μου", είχε πει.

Όταν μάλιστα παρατηρήθηκε και δεύτερη απουσία του δαχτυλιδιού σε εμφάνιση που έκανε στο εστιατόριο "Spago" του Λος Άντζελες όπου πήγε για να γιορτάσει τα 57α γενέθλια της μητέρας της Γκέρντα (Gerda) η φημολογία φούντωσε ακόμη περισσότερο. Φτάνοντας μάλιστα στο εστιατόριο, αρνήθηκε να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις.

Συγκεκριμένα, λέγεται ότι η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) χώρισε με τον επίσης ηθοποιό σύντροφό της ύστερα από το ταξίδι που έκαναν στο Μεξικό για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Το ζευγάρι ήταν μαζί τα τελευταία 9 χρόνια και θεωρούνταν και από τα πιο αγαπημένα της σόουμπιζ, χωρίς ποτέ να έχουν δηλώσει τη διάθεσή τους να παντρευτούν. Αντίθετα, υποστήριζαν ότι ήταν ήδη παντρεμένοι και δεν χρειαζόταν μια τελετή για να το αποδείξουν.

Ωστόσο, σύμφωνα με φίλη της λαμπερής ηθοποιού, "Η Σαρλίζ είπε ότι στο Μεξικό συνειδητοποίησε πως η σχέση είχε τελειώσει. Ένιωθαν περισσότερο αδέλφια πια, παρά εραστές. Ήταν εκείνη που το τελείωσε".

"Η Σαρλίζ παρέμεινε στο σπίτι τους στο Χόλιγουντ Χιλς, το οποίο είναι και στο όνομά της, και εκείνος μετέφερε όλα τα πράγματά του στο εξοχικό τους στο Μαλιμπού, που ανήκει και στους δύο", συνέχισε η ίδια πηγή.

"Αυτό τον καιρό ξεδιαλύνουν τα οικονομικά τους, αφού ύστερα από σχέση τόσων χρόνων, έχουν πάρα πολλά κοινά ζητήματα. Η Σαρλίζ δεν το έκανε ποτέ θέμα", αναφέρει η πηγή, "αλλά η αλήθεια είναι πως εκείνη έφερνε... το ψωμί στο σπίτι. Αγαπούσε πραγματικά τον Στιούαρτ αλλά η σχέση τους έκανε τον κύκλο της. Εκείνος είναι απαρηγόρητος, αλλά εκείνη επιμένει ότι όλα έχουν τελειώσει".

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της "Mail on Sunday" σχετικά με τον χωρισμό, η απάντησή της ήταν: "Αυτό είναι τρελό".

Η πηγή όμως σχολιάζει σχετικά: "Η Σαρλίζ απορεί πως δεν έχει γίνει γνωστό τόσο καιρό. Δεν το επιβεβαίωσε όμως γιατί θέλει να το ανακοινώσει μόνη της σε στιγμή που θα διαλέξει εκείνη".

Η Θερόν και ο Τάουνσεντ γνωρίστηκαν το 2001 όταν συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία "Τrapped". Στη συνέχεια η δική της καριέρα εκτοξεύθηκε, με αποκορύφωμα το βραβείο Όσκαρ που κέρδισε για την ερμηνεία της στην ταινία "Monster". Η επιτυχία συνοδεύτηκε φυσικά και από τεράστια χρηματικά ποσά, για να μην αναφερθούμε και στο συμβόλαιό της με την εταιρία Christian Dior που την έκανε το "πρόσωπο" του αρώματος "J' adore". Παράλληλα με την επαγγελματική της σταδιοδρομία, η Σαρλίζ δεν χάνει ευκαιρία να ασχοληθεί και με διάφορες φιλανθρωπίες.

Την ίδια στιγμή, ο φίλος της δεν είχε την ίδια επιτυχία. Η Σαρλίζ είχε πει σχετικά σε κάποια συνέντευξη: "Ζώντας με έναν άλλο ηθοποιό, σε κάνει να νιώθεις πάντα ενοχές αν τα πράγματα πάνε καλά για σένα ενώ δεν πάνε καλά για τον άλλο".

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Στιούαρτ είχε πει ότι θεωρούσε τη Σαρλίζ γυναίκα του, παρόλο που δεν είχαν παντρευτεί. Είπε: "Είμαι παντρεμένος. Δεν πήγα σε εκκλησία αλλά και οι δύο θεωρούμε τους εαυτούς μας συζύγους. Αγαπιόμαστε και θέλουμε να περάσουμε τις ζωές μας μαζί. Δεν χρειάζομαι ένα χαρτί για να μου το κάνουν επίσημο".
Πρόσθεσε μάλιστα: "Βρήκα αυτό το παλιό Βικτωριανό δαχτυλίδι με τα μικρά 'μη-με-λησμόνει' επάνω και της το έδωσα ως δείγμα της δέσμευσής μας. Δεν το βγάζει ποτέ".

Η Θερόν από την πλευρά της, έχει χαρακτηρίσει τον 27χρονο καλό της ως "αχτίδα φωτός" σε μια ζωή χτυπημένη από την τραγωδία.

Όταν ήταν 15 χρονών, η Γερμανίδα μητέρα της, σκότωσε τον πατέρα της, Τσάρλς (Charles), έναν βίαιο αλκοολικό, και μάλιστα μπροστά στα μάτια της, αφού εκείνος είχε απειλήσει ότι θα τις σκότωνε και τις δύο. Η Γκέρντα άρπαξε το όπλο και τον δολοφόνησε ως αυτοάμυνα.

Η Σαρλίζ έχει πει για το γεγονός: "Οι ζωές μας προχώρησαν. Αυτό όμως, είναι κάτι που θα είναι στο αίμα μου για πάντα. Είναι κάτι που δεν μπορώ να αλλάξω".

Σχετικά με το θέμα του χωρισμού, ο εκπρόσωπος Τύπου της Θερόν όμως, είπε: "Δεν σχολιάζω ποτέ την προσωπική της ζωή". Ο εκπρόσωπος του Τάουνσεντ δεν απαντά καν στα τηλέφωνα.