Ο μυστικός γάμος των πρωταγωνιστών του "True Blood"

23.08.2010
Παρότι οι χαρακτήρες τους οποίους υποδύονται στην τηλεοπτική επιτυχία "True Blood" δεν διανύουν και την καλύτερη φάση της σχέσης τους στην εξέλιξη της ιστορίας, το ζευγάρι φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα εκτός οθόνης: Παντρεύτηκαν χθες το βράδυ σε μυστική τελετή στην παραλία του Μαλιμπού.


Παρότι οι χαρακτήρες τους οποίους υποδύονται στην τηλεοπτική επιτυχία "True Blood" δεν διανύουν και την καλύτερη φάση της σχέσης τους στην εξέλιξη της υπόθεσης, το ζευγάρι φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα στην πραγματική ζωή, αφού παντρεύτηκαν χθες το βράδυ σε μυστική τελετή στην παραλία του Μαλιμπού.

Η Άνα Πάκουιν (Anna Paquin) και ο Στέφεν Μόγιερ (Stephen Moyer) αντάλλαξαν τους όρκους τους κάτω από μια τέντα σε δρομάκι δίπλα στην θάλασσα και πολλοί από τους καλεσμένους, έφεραν τα δώρα τους τυλιγμένα σε μωβ κουτιά με τεράστιους μωβ φιόγκους.

Η 28χρονη νύφη επέλεξε μια λευκή μίντι τουαλέτα με μεγάλο ντεκολτέ, α λα Μέριλιν Μονρό (Marilyn Monroe) και μαύρες πλατφόρμες ενώ είχε μαζέψει τα μαλλιά της σε μια χαλαρή αλογοουρά. Πιο κλασικός, ο 40χρονος γαμπρός φορούσε ένα απλό μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα.

Μετά το τέλος της τελετής, το πάρτι έγινε σε γειτονικό σπίτι φίλων μπροστά στη θάλασσα, όπου ο Μόγιερ, μαζί με μερικούς άλλους, μην αντέχοντας στον πειρασμό, γδύθηκε, φόρεσε το μαγιό του και βούτηξε στον ωκεανό.

Η ρομαντική ιστορία των δύο ηθοποιών είναι χωρίς αμφιβολία ανάλογη διάφορων χολιγουντιανών σεναρίων, αφού όχι μόνο ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αλλά αντάλλαξαν και το πρώτο τους φιλί όπως απαιτούσε το σενάριο από τους ρόλους τους.

Άρχισαν να βγαίνουν λίγους μήνες μετά την έναρξη της πρώτης σεζόν το 2008, αλλά μέχρι τον Φεβρουάριο του 2009, είχαν κρατήσει τη σχέση τους κρυφή. "Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να μην ξέρει κανείς από τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς την αλήθεια, επειδή ήταν η αρχή και δεν ήθελα τίποτα να αποσπάσει τη προσοχή από την ουσία", εξήγησε σε συνέντευξή του ο Μόγιερ.

"Με την Άνα έχουν όλα να κάνουν με την απόλυτη εμπιστοσύνη, τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα. Δεν έχω εμπιστευτεί ποτέ κανέναν στη ζωή μου όσο εμπιστεύομαι τώρα την Άνα", συνέχισε ο ίδιος αναφερόμενος στη σύζυγό του.

Προφανώς, την ίδια εμπιστοσύνη νιώθει και η Πάκουιν προς εκείνον. Δεν εξηγείται διαφορετικά η άνεση με την οποία παραδέχτηκε επίσημα ότι είναι αμφιφυλόφιλη: "Και τι έγινε που πάω και με γυναίκες;", αναρωτήθηκε δημόσια, με τον Στίβεν να δηλώνει "περήφανος" για αυτή την κίνησή της.

Γεννημένη στον Καναδά, η Πάκουιν μεγάλωσε στη Νέα Ζηλανδία και άφησε το σημάδι της από πολύ νωρίς στο Χόλιγουντ, όταν το 1994, σε ηλικία μόλις 11 χρονών, κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία "Μαθήματα Πιάνου".

Από την πλευρά του, ο Βρετανός Μόγιερ ξεκίνησε την καριέρα του στο θέατρο και συγκεκριμένα στο Βασιλικό Θίασο του Σέξπιρ (The Royal Shakespeare Company). Αυτό τον καιρό, μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο Λονδίνο και το σπίτι που μοιράζεται με τη νέα του σύζυγο στη Βένις Μπιτς του Λος Άντζελες.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα