Η πριγκίπισσα Charlotte είναι η μεγαλύτερη fan της μητέρας της

Η πριγκίπισσα Charlotte είναι η μεγαλύτερη fan της μητέρας της
ΠΗΓΗ: AP NEWSROOM
Οι θεατές χειροκότησαν και αποθέωσαν την Kate Middlenton κατά την είσοδό της στο γήπεδο και η αντίδραση της πριγκίπισσας ήταν οτι πιο cute είδαμε!

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας παραβρέθηκε στον τελικό του Wimbledon στις 14 Ιουλίου, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, καθώς συνεχίζει τη θεραπεία της για τον καρκίνο. Η Kate συνοδευόταν από την κόρη της και την αδερφή της, Pippa Middleton. Πριν κατευθυνθούν στις κερκίδες, μητέρα και κόρη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αθλήτριες και διοργανωτές του τουρνουά.

Όταν κάθισαν στην πρώτη σειρά του Royal Box, το κοινό σηκώθηκε όρθιο και χειροκρότησε την πριγκίπισσα Kate, η οποία ανταπέδωσε με ένα λαμπερό χαμόγελο. Η νεαρή πριγκίπισσα Charlotte έλαμπε από υπερηφάνεια για τη μητέρα της, που χαιρετούσε το κοινό εμφανώς συγκινημένη. Η μικρή κοιτούσε τη μητέρα της με θαυμασμό και χαμογελούσε.

Το χειροκρότημα αυτό είχε βαθιά σημασία, αποτελώντας μια σπάνια και συναισθηματική εκδήλωση θαυμασμού για την Kate, η οποία συνεχίζει τη θεραπεία της για τον καρκίνο.

Ο φωτογράφος Karwai Tang, που απαθανάτισε τη γλυκιά στιγμή, δήλωσε στο PEOPLE:

«Όταν η Kate έρχεται συνήθως, κατεβαίνει τα σκαλιά και μπαίνει στη θέση της. Δεν στέκεται και δεν χαιρετάει. Αλλά στάθηκε για λίγο και βίωσε τη στιγμή. Το ότι το αναγνώρισε και δέχτηκε το χειροκρότημα ήταν ξεχωριστό.

Δεν φαινόταν να διαφέρει καθόλου από το τελευταίο Wimbledon. Ένιωσα ότι επέστρεψε. Το να ζητωκραυγάζουν και να χειροκροτούν όταν μπήκε μέσα ήταν μια μεγάλη υποστήριξη για εκείνη. Το Γουίμπλεντον περίμενε με κομμένη την ανάσα να επιστρέψει και επέστρεψε».

{https://www.instagram.com/p/C9Z73q9NnVP/?utm_source=ig_embed&ig_rid=d9939a0a-6a63-4b07-8069-fef9423cbb67}

Ο Tang κατέγραψε επίσης μια άλλη συγκινητική στιγμή μεταξύ της μητέρας και της κόρης, αφού η Charlotte και η Pippa επέστρεψαν στις θέσεις τους μετά από ένα διάλειμμα από τον αγώνα.

«Η Charlotte κατέβηκε τις σκάλες και όταν επέστρεψε στη θέση της – γελούσε. Έσκυψε και πρέπει να είπε στη μαμά της τι συζητούσε με τη θεία της και γελούσαν. Μπορείς να πεις ότι και οι τρεις τους το διασκέδαζαν – η Charlotte παρακολουθεί το παιχνίδι όπως η μητέρα της. Μπορείς να δεις τον ενθουσιασμό τους».

{https://www.instagram.com/reel/C9aTTpyN-rr/?utm_source=ig_embed&ig_rid=8426e82b-486c-4400-9f76-e941f35bd35e}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.07.2024 - 23:50