«Τhe Crown»: Tο πρώτο teaser της πέμπτης σεζόν και η ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας

26.09.2022
«Τhe Crown»: Tο πρώτο teaser της πέμπτης σεζόν και η ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας
«Η έκτη σεζόν δεν θα μας φέρει πολύ κοντά στη σημερινή εποχή...»

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της πέμπτης σεζόν της σειράς «Τhe Crown» και το φανατικό κοινό της σειράς ξεκινά να μετράει αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser της αριστουργηματικής σειράς και όπως θα δείτε μεταξύ άλλων εμφανίζεται η πριγκίπισσα Νταϊάνα (Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι) και ο πρίγκιπας Κάρολος (Ντόμινικ Γουέστ). Στον 5ο συγκλονιστικό κύκλο η Ιμέλντα Σταντόν παίρνει τη σκυτάλη από την Ολίβια Κόλμαν,

Το οριστικό φινάλε του «Τhe Crown» θα το δούμε στην 6η σεζόν και σύμφωνα με τον δημιουργό Πιτερ Μόργκαν ο τελευταίος κύκλος θα παρουσιάσει τη ζωή της Βασίλισσα Ελισάβετ μέχρι και τις αρχές του 2000. «Καθώς αρχίσαμε να συζητάμε την πέμπτη σεζόν, σύντομα έγινε σαφές ότι για να ανταποκριθούμε στην πλούσια και πολύπλοκη ιστορία, πρέπει να επιστρέψουμε στο αρχικό μας σχέδιο και να κάνουμε έξι σεζόν. Η έκτη σεζόν δεν θα μας φέρει πολύ κοντά στη σημερινή εποχή – απλώς θα μας επιτρέψει να καλύψουμε την ίδια περίοδο με μεγαλύτερη λεπτομέρεια» δήλωσε.

Δείτε το teaser:

Ο νέος κύκλος της βραβευμένης σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου του 2022.

Γιώργος Μουλάς