Πριγκίπισσα Diana: Νέο βιβλίο αποκαλύπτει στοιχεία για τη μετακόμιση που προγραμμάτιζε αλλά δεν πρόλαβε να κάνει

01.09.2022
Πριγκίπισσα Diana: Νέο βιβλίο αποκαλύπτει στοιχεία για τη μετακόμιση που προγραμμάτιζε αλλά δεν πρόλαβε να κάνει
Η καχυποψία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας για την πριγκίπισσα Diana, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από 25 χρόνια, δεν είναι κάτι μυστικό, αλλά ένα νέο βιβλίο ισχυρίζεται ότι η πριγκίπισσα ανησυχούσε τόσο πολύ για τις ασφυκτικές συνέπειες της σχέσης της με τη βασιλική οικογένεια, που είχε σχεδιάσει να μετακομίσει στην Αμερική πριν από τον τραγικό θάνατό της.

Πριγκίπισσα Diana: Ο τραγουδιστής των 80s με τον οποίο ήταν ερωτευμένη και την αποκαλούσε «αγαπημένη μου»

Ένα βιβλίο ενός από τους πρώην σωματοφύλακες της Diana, του Lee Sansum, με τίτλο «Protecting Diana: A Bodyguard's Story» αποκαλύπτει πολλές παρασκηνιακές λεπτομέρειες της ζωής της Diana και της τεταμένης σχέσης της με τα μέλη του παλατιού και τα βρετανικά μέσα, μετά το διαζύγιο από τον πρίγκιπα Κάρολο. Σε συνέντευξή του στο Us Weekly, ο Sansum ανέφερε ότι η αείμνηστη πριγκίπισσα ήθελε να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή «ήταν απολύτως βέβαια ότι στην Αμερική, ο Τύπος την συμπαθούσε. Άρεσε η ίδια στον κόσμο (εκεί) και της άρεσε το μέρος. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν πει ότι είχε κατάθλιψη. Ήταν ανήσυχη. Ήταν παρανοϊκή. Λοιπόν, ξέρετε τι; Καταλαβαίνω το γιατί. Δεν μπορούσε να χαρεί τη ζωή της. Τα πράγματα δεν ήταν φυσιολογικά. Δεν είχε κανέναν να της προκαλέσει το ενδιαφέρον στην Αγγλία».

Ο Sansum θυμήθηκε επίσης πόσο υπέροχο άτομο ήξερε ότι ήταν η πριγκίπισσα Diana, λέγοντας: «Ήταν μια καταπληκτική κυρία και αυτό που πραγματικά τράβηξε την προσοχή μου είναι ότι ήταν απλώς μια κανονική προσγειωμένη κυρία και δεν ήταν αυτό που περίμενα. Δεν ξέρω τι περίμενα. Αγαπούσε τα αγόρια της. Θα μπορούσες να πεις ότι νοιαζόταν για τους ανθρώπους, όλο το προσωπικό, όλους όσους συναντούσε. Χαμογελούσε, τους φερόταν ευγενικά. Ήταν αστεία. Είχαμε μερικές υπέροχες συζητήσεις και ήταν ένας κανονικός άνθρωπος».

Πριγκίπισσα Diana: 7 πράγματα που μπορεί να μην ήξερες για τη Lady Di που πέθανε σαν σήμερα πριν από 25 χρονια

Ανεξάρτητα από το πόσος χρόνος πέρασε και τις πρόσθετες πληροφορίες που βγαίνουν συνέχεια στην επιφάνεια για τη ζωή της αείμνηστης πριγκίπισσας, είναι σαφές ότι θα είναι πάντα γνωστή ως μια από τις πιο αγαπημένες εξέχουσες προσωπικότητες που έχει δει ποτέ ο πλανήτης.