Κate Middleton: Το σέξι παρατσούκλι με το οποίο αποκαλούσε τον πρίγκιπα William στις ημέρες του κολλεγίου

25.08.2022
Κate Middleton: Το σέξι παρατσούκλι με το οποίο αποκαλούσε τον πρίγκιπα William στις ημέρες του κολλεγίου
Ακριβώς όπως σε κάθε συνηθισμένη οικογένεια, τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αρέσκονται να δίνουν ο ένας στον άλλο παρατσούκλια και ο πρίγκιπας William και η Κate Middleton δεν αποτελούν εξαίρεση. Σίγουρα όμως δεν μπορείς να μαντέψεις το παρατσούκλι που είχε η Κate για τον Will στην αρχή της σχέσης τους. Δύο λέξεις φώναζε: «Big Willy».

Ναι, με αυτό το σέξι παρατσούκλι συνήθιζε να αποκαλεί τον δούκα του Cambridge η νυν σύζυγός του, σύμφωνα με την Mirror και πηγαίνει πολύ πίσω στις μέρες του κολεγίου του ζευγαριού.

Πριγκίπισσα Diana: Το σοκαριστικό παρατσούκλι που χρησιμοποιούσε για την Camilla

Χρησιμοποιήθηκε ακόμη και χρόνια αργότερα, με τους καλεσμένους στον βασιλικό γάμο του William και της Κate να έχουν πάρει μια γεύση από τον πρίγκιπα Harry, ο οποίος ενσωμάτωσε το ψευδώνυμο κατά την ομιλία του. Εκείνη την εποχή, η Daily Star φέρεται να μίλησε με ανώνυμους «γλεντζέδες που έφευγαν αργά το βράδυ από το πάρτι» οι οποίοι μετέφεραν ότι ο Harry έκανε «μια τσιριχτή μίμηση της Κate που αποκαλούσε τον William ένα από τα αγαπημένα της παρατσούκλια, “Big Willy”»!

Περίπου την ίδια εποχή, μια άλλη πηγή αποκάλυψε στη Sun ότι, γενικά, η βασιλική οικογένεια «δεν είναι πολύ καλοί στην επικοινωνία μεταξύ τους» και έτσι τα παρατσούκλια λειτουργούν ως «ένας τρόπος να αφαιρεθεί η οικογενειακή ένταση από τα πράγματα».

Αυτά είναι τα παρατσούκλια που χρησιμοποιούν μεταξύ τους τα μέλη της βασιλικής οικογένειας

«Τους αρέσει να παίζουν παιχνίδια και κάνουν ο ένας στον άλλο ανόητα δώρα», πρόσθεσε η Mirror. «Οι βασιλιάδες έπαιζαν πάντα ιδιωτικά. Έτσι, ο William και η Kate συνεχίζουν πραγματικά μια μακρά παράδοση. Συνήθως γίνεται με στοργή». Αν συμβαίνει αυτό, τότε προσπάθησε να μην παραμείνεις πολύ στη βαθύτερη έννοια του «Big Willy» .