Πρίγκιπας George: Όσο μεγαλώνει αποκτά όλο και περισσότερα κοινά με τον πατέρα του

18.07.2022
Πρίγκιπας George: Όσο μεγαλώνει αποκτά όλο και περισσότερα κοινά με τον πατέρα του
Ο πρίγκιπας George μπορεί να ανήκει στην βασιλική οικογένεια, αλλά είναι επίσης ένα κανονικό αγόρι, που απολαμβάνει μερικά ίδια πράγματα με πολλά άλλα 8χρονα, όπως το να πηγαίνει στο πάρκο και να κάνει τραμπολίνο με τη μαμά του Κate Middleton. Παράλληλα έχει έναν ιδιαίτερο δεσμό με τον μπαμπά του, πρίγκιπα William και φέρεται να μοιράζεται πολλά ενδιαφέροντα μαζί του.

«Είναι σίγουρα το αγόρι του μπαμπά», είπε μια πηγή στο Us Weekly για τον πρίγκιπα George , ο οποίος κλείνει τα 9 του χρόνια στις 22 Ιουλίου. «Δεν είναι μόνο η φυσική τους ομοιότητα, αλλά έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα και χόμπι ακόμα και για τα ελικόπτερα!».

Καθώς μεγαλώνει, ο πρίγκιπας George αρχίζει να μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά του φορώντας συχνά ταιριαστά ρούχα. Είναι τόσο χαριτωμένο να τον βλέπεις να ακολουθεί τα βήματα του πρίγκιπα William και να συνδυάζουν τα πάντα, από τον αθλητισμό μέχρι τη μόδα!

Η πηγή περιέγραψε τον πρίγκιπα George ως ένα «προσγειωμένο μικρό αγόρι. Είναι πολύ κοινωνικός και μπορεί να συνομιλεί με τις ώρες για τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές, συν ότι αγαπά πραγματικά το ράγκμπι, το κρίκετ, όλα τα είδη αθλημάτων». Αυτό αποδείχθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν ο μικρός πρίγκιπας φαινόταν πολύ ενθουσιασμένος παρακολουθώντας τον τελικό των ανδρών στο Wimbledon, μαζί με τον δούκα και τη δούκισσα του Cambridge.

Ο πρίγκιπας George εργάζεται επίσης σκληρά όπως ο πατέρας του. Η πηγή είπε στο Us Weekly ότι «Ο George είναι σκληρά εργατικός. Μερικές φορές χρειάζεται μια ώθηση όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, αλλά είναι πολύ έξυπνος και ο καλύτερος μαθητής της τάξης του».

Και όταν πρόκειται για τα μικρότερα αδέλφια του, την 7χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον 4χρονο πρίγκιπα Louis, ο πρίγκιπας George συμπεριφέρεται σαν ένας κλασικός μεγαλύτερος αδελφός.

«Είναι πολύ προστατευτικός με τα μικρότερα αδέλφια του και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να βοηθήσει τη μητέρα του στις δουλειές του σπιτιού, ειδικά όταν κερδίζει ως επιβράβευση, επιπλέον χρόνο στα ηλεκτρονικά!» είπε η πηγή στο Us Weekly. Ακούγεται τόσο γλυκός και σαν ένα παιδί στην ηλικία του!

Ο πρίγκιπας George έχει επίσης μοιάσει στον μπαμπά του που αγαπά τον ακτιβισμό. Τον περασμένο μήνα, η Independent ανέφερε ότι ο μικρός πρίγκιπας είχε οργανώσει κατά τη διάρκεια του lockdown, μια φιλανθρωπική εκδήλωση όπου πουλήθηκαν κέικ για να συγκεντρωθούν χρήματα για τη φιλανθρωπική οργάνωση Tusk, η οποία προστατεύει τα απειλούμενα είδη στην Αφρική.