Πρίγκιπας Harry: Ποιο είναι το μέλος της βασιλικής οικογένειας για το οποίο δεν τρέφει μεγάλο σεβασμό

19.07.2022
Πρίγκιπας Harry: Ποιο είναι το μέλος της βασιλικής οικογένειας για το οποίο δεν τρέφει μεγάλο σεβασμό
Αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς νιώθει ο πρίγκιπας Harry για τη θετή μητέρα του, Camilla, η απάντηση είναι κάπως περίπλοκη. Η ειδική επί βασιλικών θεμάτων Ingrid Seward αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο Ηarry «δεν τρέφει μεγάλο σεβασμό» για τη σύζυγο του πατέρα του και δεν ενδιαφέρεται σχεδόν καθόλου να ξεκινήσει μια στενή σχέση μαζί της.

«Δεν νομίζω ότι ο Ηarry ενδιαφέρεται να αναπτύξει μια σχέση με τη θετή του μητέρα σε αυτό το στάδιο της ζωής του», είπε η Ιngrid στο podcast «Pod Save the Queen», προσθέτοντας ότι τόσο ο Harry όσο και ο William ήταν αρχικά «πολύ χαρούμενοι» όταν καλωσόρισαν την Camilla στη βασιλική οικογένεια και ότι αυτή «παρέμενε στο παρασκήνιο» και «δεν έκανε παρεμβάσεις». Αλλά μήπως τα πράγματα άλλαξαν;

«Δεν νομίζω ότι ο Harry είναι πολύ θερμός πλέον για εκείνη», εξήγησε η Ingrid. «Δεν ξέρω για το πρόσφατο ταξίδι, αλλά σίγουρα νομίζω ότι ο Harry ήταν πολύ χαρούμενος που δέχτηκε την Camilla στην αρχή, αλλά στη συνέχεια ψυχράνθηκε μαζί της και δεν νομίζω ότι νιώθει μεγάλο σεβασμό».

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά αν τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry θίξουν τη βασιλική οικογένεια

Υπήρξε κάποια ανησυχία ότι ο Harry μπορεί να αναφερθεί στην Camilla στην επερχόμενη βιογραφία του, αλλά τον Μάρτιο η βιογράφος Angela Levin είπε (μέσω της Sun) ότι ο Ηarry ήταν «πολύ καλός με την Camilla, είπε ότι ήταν υπέροχη γυναίκα και ότι του άρεσε πολύ» όταν συναντήθηκαν και σημείωσε ότι η Camilla ήταν «πολύ εξυπηρετική στις αρχές με τη Meghan—την έβγαλε για μεσημεριανό γεύμα και προσπάθησε να της μάθει μερικά από τα πράγματα που έπρεπε να ξέρει».

Με άλλα λόγια, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μην γίνουν περισσότερο δραματικά τα πράγματα όσο αυτή τη στιγμή...αλλά θα δούμε τι θα συμβεί όταν κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματα του Harry αργότερα φέτος.