Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Η μυστική συνάντηση με Κάρολο και Camilla

09.06.2022
Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Η μυστική συνάντηση με Κάρολο και Camilla
Το Πλατινένιο Ιωβηλαίο αποτέλεσε ένα ιδανικό σκηνικό για αρκετές σημαντικές στιγμές για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ακόμη κι αν δεν έγιναν όλες ευρύτερα γνωστές.

Η περίσταση δεν τίμησε μόνο την 70χρονη βασιλεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β', αλλά χρησίμευσε και ως φόντο για την επανένωση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle με τη βασιλική οικογένεια. Μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, ο Harry και η Meghan φέρεται να συναντήθηκαν ιδιωτικά με τον πρίγκιπα Κάρολο κατά τη διάρκεια μιας μυστικής συνάντησης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Express, ο Harry και η Meghan συναντήθηκαν με τον πρίγκιπα Κάρολο και τη δούκισσα της Κορνουάλης Camilla, στο Clarence House μετά τη λειτουργία της εκκλησίας. Η αλήθεια είναι ότι η ένταση μεταξύ των Sussexes και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας ήταν σίγουρα φανερή. Το ζευγάρι καθόταν στην απέναντι πλευρά από τον πρίγκιπα William, την Kate Middleton και τον πρίγκιπα Κάρολο και καμία από τις δύο πλευρές δεν φαινόταν ιδιαίτερα διατεθειμένη να χαιρετήσει την άλλη.

Μετά την εκκλησιαστική λειτουργία, ο Harry και η Meghan επέλεξαν να μην παραβρεθούν στη δεξίωση στο Guildhall. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, εθεάθησαν να φεύγουν από το Clarance House κάποια στιγμή μετά τις πρωινές εκδηλώσεις και η Camilla και ο Κάρολος έφυγαν από το σπίτι τους λίγο μετά την αναφερόμενη συνάντηση.

Σίγουρα δεν εκπλήσσει κανέναν ότι ο πρίγκιπας Κάρολος και ο γιος του χρειάστηκαν λίγο χρόνο μεταξύ τους. Γνωρίζουμε ότι πατέρας και γιος μοιράζονται έναν ιδιαίτερο δεσμό, όπως αποδεικνύεται από το πορτρέτο που διατηρεί ο Κάρολος στο Clarence House από την ημέρα του γάμου του Harry και της Meghan. Γεγονός, πάντως, σύμφωνα με τους βασιλικούς αναλυτές είναι ότι η συγκεκριμένη επίσκεψη των Sussexes στη Βρετανία δεν απέδωσε τους καρπούς που οι ίδιοι θα εύχονταν -ούτε καν!

Harry - Meghan: Γιατί τους απαγορεύτηκε να βγάλουν φωτογραφία από τη συνάντηση της βασίλισσας με την Lilibet