Ο Harry και η Meghan έχουν επέτειο κι εμείς θυμόμαστε την πιο γλυκιά στιγμή της τελετής

19.05.2022
Ο Harry και η Meghan έχουν επέτειο κι εμείς θυμόμαστε την πιο γλυκιά στιγμή της τελετής
Τέσσερα χρόνια παντρεμένοι συμπληρώνουν σήμερα (19/5/2022) ο δούκας και η δούκισσα του Sussex και επιστρέφουμε για λίγο στο 2018 και το Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor της Αγγλίας.

Ήταν 19 Μαΐου 2018 όταν ο πρίγκιπας Harry παντρευόταν την αγαπημένη του, Meghan Markle, ενώπιων Θεού και ανθρώπων. Από την οικογένεια εκείνης στο πλευρό της ήταν μόνο η μητέρα της, Doria Ragland, καθώς ύστερα από ένα "σίριαλ" ο πατέρας της όχι μόνο δεν παραβρέθηκε αλλά έκτοτε σα να διαγράφηκε και ως ύπαρξη όσον αφορά την κόρη του.

Από την πλευρά του γαμπρού τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν εκείνος που συνόδευσε τη νύφη στον γαμπρό και εκείνος που στάθηκε ως "άρχοντας" στο πλευρό της συμπεθέρας του εκείνη τη μέρα, έχοντας, βέβαια, πάντα στο πλάι του τη σύζυγό του, Καμίλα.

Ο μεγάλος αδελφός του γαμπρού, πρίγκιπας William ήταν και κουμπάρος του -επιστρέφοντάς του την τιμή, καθώς και ο Harry στάθηκε στην ίδια θέση για εκείνον στον δικό του γάμο με την Kate το 2011- και μεταξύ των δύο αδελφών είναι που καταγράφηκε και η πιο γλυκιά στιγμή της τελετής!

Καθώς ο Harry και ο William καθόταν μέσα στην εκκλησία και περίμεναν τη νύφη να έρθει, ακούστηκαν από έξω τα επιφωνήματα του κόσμου. Προφανώς η Meghan είχε φτάσει και οι κάμερες "τσάκωσαν" τον δούκα του Sussex με μια έντονη έκφραση ανησυχίας στο πρόσωπό του να ψιθυρίζει στον αδελφό του: "Ελπίζω να είναι εντάξει η Meghan". Το στιγμιότυπο βρίσκεται στο δεύτερο λεπτό του επόμενου βίντεο, μαζί με μερικές ακόμη στιγμές εκείνης της μέρας.

Με την ευκαιρία, όμως, ας θυμηθούμε μερικές ακόμη τρυφερές στιγμές μεταξύ του ζεύγους τη μέρα του γάμου τους όπως τις κατέγραψε η κάμερα, σημειώνοντας, όμως, ότι ουδείς από τις βασιλική οικογένεια (τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή) ευχήθηκε στο ζεύγος για την επέτειό του. Ούτε και πέρσι βέβαια είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Ιδού το βίντεο όπου εφιστούμε την προσοχή στο 0:22 και το σέξι δάγκωμα στα χείλη του πρίγκιπα ο οποίος κοιτάζει τη Meghan του, της λέει "είσαι εκπληκτική" και "λιώνει".