Kate Middleton: Ξενυχτούσε στην περιοδεία στην Καραϊβική για να οργανώσει το πρόγραμμα των παιδιών της στην Αγγλία

30.03.2022
Kate Middleton: Ξενυχτούσε στην περιοδεία στην Καραϊβική για να οργανώσει το πρόγραμμα των παιδιών της στην Αγγλία
Τόσο η Kate όσο και ο William «επιμένουν σε καμία ειδική μεταχείριση» για τα παιδιά τους...

Η Kate Middleton κατάφερε να κάνει τα μαγικά της και να βρει χρόνο κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Καραϊβική με τον πρίγκιπα William, για να οργανώσει δραστηριότητες για τα παιδιά τους τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, που έμειναν πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο βασιλικών θεμάτων Rebecca England, η δούκισσα του Cambridge εκμεταλλεύτηκε τη διαφορά ώρας των τεσσάρων ωρών μεταξύ της Μπελίζ, όπου ολοκλήρωσαν την περιοδεία της με τον William, σχεδιάζοντας το καθημερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τα παιδιά της μέσω WhatsApp. Η England αναφέρει ότι η Middleton ήταν ξύπνια στις 4 τα ξημερώματα, επιβλέποντας το πρόγραμμα αγώνων ποδοσφαίρου του George, τα μαθήματα μπαλέτου της Charlotte, ακόμη και τη ρουτίνα του Louis πριν τον ύπνο.

Και φαίνεται ότι τα παιδιά του ζευγαριού είναι εξίσου συνδεδεμένα με τους γονείς τους, οι οποίοι επισκέφτηκαν επίσης την Τζαμάικα και τις Μπαχάμες την περασμένη εβδομάδα προς τιμήν των εκδηλώσεων για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας, που τιμά τα 70 χρονιά της υπηρεσίας της στον βασιλικό θεσμό. Την περασμένη εβδομάδα, ο William είπε στους δημοσιογράφους ότι το μεγαλύτερο παιδί του ζευγαριού, ο George, έχει μια εκπαιδευτική μέθοδο για να ακολουθεί τους γονείς του στα ταξίδια τους. «Του λέμε πού βρισκόμαστε, μας βρίσκει στον χάρτη και βάζει μια καρφίτσα ενημερώνοντας και τα αδέλφια του», είπε.

Η Middleton ασχολείται πολύ με τις ζωές των παιδιών της, όπως έκανε και η πεθερά της, η πριγκίπισσα της Ουαλίας Diana, που πήγαινε το πρωί στο σχολείο τον William και τον μικρότερο αδερφό του πρίγκιπα Harry, επισκέπτονταν μαζί τα λούνα παρκ και όπως είπε ο William το 2017 στο ντοκιμαντέρ Diana, Our Mother: Her Life and Legacy, όλο αυτό ήταν «πολύ έξω από επίσημους κανόνες».

Τόσο η Kate όσο και ο William «επιμένουν σε καμία ειδική μεταχείριση» για τα παιδιά τους, σύμφωνα με πηγές από το παλάτι, τα οποία δεν παραλείπουν ποτέ να πουν «παρακαλώ» και «ευχαριστώ» και να κάνουν παρέα με τους συμμαθητές τους στο σχολείο. «Ως γονείς είναι επίσης πολύ καλοί στο να σηκώνουν τα μανίκια τους και να βοηθούν στις σχολικές εκδηλώσεις, σε αθλητικές μέρες, εράνους και τέτοια πράγματα», πρόσθεσε η πηγή. «Προσπαθούν να είναι ακριβώς όπως οι κανονικοί γονείς με κανονικές διαδικασίες ανατροφής. Κανένα από τα παιδιά δεν προσπερνά κάποιον στην ουρά για κανένα λόγο. Απλώς προσπαθούν να ταιριάζουν».