Kate Middleton: Πριν γίνει το κορίτσι του William τον βοηθούσε να ξεφορτωθεί τα ενοχλητικά κορίτσια στα πάρτι

07.02.2022
Kate Middleton: Πριν γίνει το κορίτσι του William τον βοηθούσε να ξεφορτωθεί τα ενοχλητικά κορίτσια στα πάρτι
Ο πρίγκιπας William και η Κate Middleton είναι πολλά χρόνια μαζί, αλλά η σχέση τους ξεκίνησε από φιλική. Και οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν για σημαντική «βοήθεια» που του έδινε εκείνη όταν πήγαιναν σε πάρτι.

Ως πρίγκιπας και διάδοχος του θρόνου, ο William προφανώς και τραβούσε την προσοχή στα 20 του και πολλές κοπέλες του «την έπεφταν» όταν έβγαινε έξω - κάτι που τον έκανε να αισθάνεται «άβολα».

Η Mirror δημοσίευσε μια δήλωση από τη φίλη του William και της Kate, Laura Warshauer, η οποία μίλησε για το ζευγάρι στη συγγραφέα Katie Nicholl για το βιβλίο της, «Kate: the Future Queen». Όπως είπε η κοινή φίλη: «Ο Will στριμώχτηκε πολύ από κάποιο κορίτσι σε ένα πάρτι και ένιωθε αρκετά άβολα γιατί δεν μπορούσε να την ξεφορτωθεί. Ήταν πολύ ευγενικός, αλλά αυτό το κορίτσι απλά δεν έπιανε το νόημα. Ξαφνικά, η Κate πλησίασε από πίσω του και τον αγκάλιασε. Οπότε ξεφορτώθηκε την ενοχλητική λέγοντας της, "Α, συγγνώμη, αλλά έχω μια κοπέλα". Και αμέσως αυτός και η Κate άρχισαν να γελούν».

Προφανώς, ο William ευχαρίστησε την Κate και η Laura σημειώνει: «Ήταν το μόνο κορίτσι στο πάρτι που μπορούσε να το κάνει αυτό. Και αυτό ήταν μόλις ένα μήνα αφότου ξεκινήσαμε το πανεπιστήμιο».

Η Κate και ο William, λίγο αργότερα άρχισαν να βγαίνουν και μετά από ένα σύντομο χωρισμό, ο πρίγκιπας της έκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια διακοπών με φίλους και φυσικά εκείνη είπε ναι. Μέχρι σήμερα είναι παντρεμένοι, έχουν τρία παιδιά και ετοιμάζονται μια μέρα να γίνουν βασιλιάς και βασίλισσα . Στο παρακάτω βίντεο του youtube μιλάνε για την ιστορία της σχέσης τους μετά τον αρραβώνα, αν έχεις διάθεση να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες: