Η Charlotte Casiraghi έφιππη στο σόου της Chanel - Η μεγαλύτερη έκπληξη για τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής [video]

26.01.2022
Η Charlotte Casiraghi έφιππη στο σόου της Chanel - Η μεγαλύτερη έκπληξη για τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής [video]
Ο θρυλικός Οίκος Μόδας έκανε και πάλι το "θαύμα" του καθώς βρήκε τον πιο ανατρεπτικό και ενδιαφέροντα τρόπο για να ανοίξει τη φετινό του σόου.

Κάθε χρόνο η παρουσίαση της Chanel couture είναι από μόνη της ένα υπερθέαμα. Ποιος ξεχνά το εντυπωσιακό σκηνικό με έμπνευση από καζίνο του 2015 ή τους κήπους της απόλαυσης για την ανοιξιάτικη κολεξιόν του 2016; Για την άνοιξη του 2022 η καλλιτεχνική διευθύντρια του Οίκου, Virginie Viard, επέλεξε κάτι ακόμη πιο φαντασμαγορικό.

Η γαλαζοαίματη -και πανέμορφη- Charlotte Casiraghi, πριγκίπισσα του Οίκου των Μονεγάσκων και εγγονή της θρυλικής Grace Kelly άνοιξε το σόου ιππεύοντας το 8χρονο άλογό της, Kuskus.

Η 35χρονη κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό και του αδικοχαμένου πρώτου της συζύγου, Stefano Casiraghi, είναι επίσημη πρέσβειρα του Οίκου Chanel από το 2020, όμως συνεργάζεται μαζί τους πολλά περισσότερα χρόνια και δηλώνει πανευτυχής με κάθε νέο project. Ούσα δεινή ιππεύτρια εδώ και χρόνια συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη στο πρωτότυπο σκηνικό που εμπνεύστηκε για φέτος η Viard.

Στη συνέχεια μπορείς να δεις όλο το σόου του Οίκου Chanel για τη σεζόν Άνοιξη 2022.