Η πριγκίπισσα Charlene έχει γενέθλια - Έτσι της ευχήθηκε το Παλάτι του Μονακό

25.01.2022
Η πριγκίπισσα Charlene έχει γενέθλια - Έτσι της ευχήθηκε το Παλάτι του Μονακό
Γενέθλια έχει σήμερα (25/1/202) η πριγκίπισσα του Μονακό και η ίδια παραμένει "εκτός" πρώτης γραμμής προσπαθώντας, όπως έχει διευκρινιστεί και επίσημα, να ξαναβρεί τον εαυτό της.

44 κεράκια σβήνει σήμερα η πριγκίπισα Charlene και το έκανε, προφανώς, στην κλινική ψυχικής υγείας (αγνώστων λοιπών λεπτομερειών) όπου νοσηλεύεται τους τελευταίους μήνες.

Με αφορμή τα γενέθλια της συζύγου του πρίγκιπα Αλβέρτου το φιλανθρωπικό ίδρυμα που φέρει το όνομά της δημιούργησε ένα γλυκύτατο βίντεο με φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια μέχρι και σήμερα το οποίο και μοιράστηκε μέσω social media. Το ίδιο βίντεο μοιράστηκε και μέσω της προσωπικής σελίδας της πριγκίπισσας αλλά και του επίσημου λογαριασμού του Παλατιού των Μονεγάσκων στο Facebook.

Στη δεύτερη περίπτωση το βίντεο συνόδευε η απλή ευχή "Χρόνια πολλά πριγκίπισσα Charlene" ενώ στη σελίδα του ιδρύματος διαβάζουμε ένα μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρον μήνυμα.

"Χρόνια πολλά πριγκίπισσα Charlene. Σε τιμούμε για το πόσο πολύ από τον εαυτό σου δίνεις για να αλλάξεις τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, για το πάθος και την αφοσίωσή σου σε αυτό που είναι πραγματικά μια έμπνευση ❤️
Ελπίζουμε αυτό το βίντεο με την πορεία σου μέχρι εδώ να σου υπενθυμίσει πόσο σε αγαπούν και σε εκτιμούν ✨", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού το βίντεο όπου διακρίνονται, μεταξύ άλλων, οι γονείς της πριγκίπισσας, στενοί της φίλοι, ο σύζυγός της και τα δίδυμα παιδιά τους, ο πρίγκιπας Harry και πολλοί άλλοι.

Τα νεότερα για την υγεία της πριγκίπισσας

Τα τελευταία επίσημα νέα για την υγεία της Charlene η οποία τον Νοέμβριο εισήχθη σε κλινική ψυχικής υγείας προκειμένου να ξεκουραστεί και να επανέλθει από την αφόρητη πίεση που δέχτηκε τον τελευταίο καιρό ανέφεραν ότι "Η ανάρρωση της πριγκίπισσας Charlene πηγαίνει καλά αλλά θα χρειαστεί ακόμη μερικούς μήνες" και ήταν πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Νεότερα από εκείνη τη στιγμή δεν υπάρχουν. Ελπίζουμε για τα καλύτερα.