Δεύτερο παιδάκι για την Pippa Middleton - Η πρώτη φωτογραφία της νέας εγκυμοσύνης της

15.12.2020
Δεύτερο παιδάκι για την Pippa Middleton - Η πρώτη φωτογραφία της νέας εγκυμοσύνης της
Χαρμόσυνα νέα για την οικογένεια της δούκισσα του Cambridge, ο οποία θα γίνει ξανά θεία.

Η Pippa Middleton και ο James Matthews παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2017 ενώ ο γιος τους γεννήθηκε στις 15 Οκωβρίου του 2018, πολύ λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την εγκυμοσύνη της Meghan Markle.

Το αγοράκι που, για την ιστορία, γεννήθηκε στο ίδιο μαιευτήριο όπου είχαν γεννηθεί και τα τρία -γαλαζοαίματα- ξαδελφάκια του, πρίγκιπες George και Louis και πριγκίπισσα Charlotte, ονομάστηκε Αrthur Michael William, με το μεσσαίο όνομα του μικρού να φέρει ιδιαίτερη συναισθηματική βαρύτητα και στις δύο οικογένειες. Οι γονείς, επέλεξαν το Michael για να τιμήσουν αφενός τον πατέρα της Pippa, Michael Middleton, αφετέρου τον μικρότερο αδελφό του James ο οποίος πέθανε το 1999 σε ηλικία 22 ετών. Ο Michael Matthews εξαφανίστηκε υπό τραγικά αδιευκρίνιστες συνθήκες κατά την κατάβαση του Έβερεστ, έχοντας κατακτήσει το τίτλο του νεότερου άντρα που είχε φτάσει ποτέ στην κορυφή του.

Τώρα, λοιπόν, η Pippa και ο James περιμένουν το δεύτερο παιδί τους και, σύμφωνα με την Page Six των New York Times "οι ίδιοι και οι οικογένειές τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας". Με το καλό.

Στο μεταξύ, ως Πρέσβειρα της Σχολής Κωφών Mary Hare, η 37χρονη Pippa συμμετείχε (μέσω zoom) σε εορταστικές εκδηλώσεις μοιράζοντας δώρα στους μαθητές. Από την εκδήλωση αυτή, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/12/2020 και η φωτογραφία που οι άνθρωποι της σχολής μοιράστηκαν στα social media.