Meghan Markle: Αποκαλύπτει το απαραίτητο αξεσουάρ κάθε εργαζόμενης γυναίκας

14.09.2020
Meghan Markle: Αποκαλύπτει το απαραίτητο αξεσουάρ κάθε εργαζόμενης γυναίκας
Η Meghan Markle είναι ηθοποιός. Είναι φιλάνθρωπος. Είναι δούκισσα και είναι επαγγελματίας στο να δίνει συμβουλές μόδας. Πριν από ένα χρόνο, συνεργάστηκε με την αγγλική φιλανθρωπική οργάνωση, Smart Works, για τη δημιουργία ποιοτικών ενδυμάτων εργασίας για γυναίκες που θέλουν να επιστρέψουν στη δουλειά. Προς τιμήν αυτής της συνεργασίας, συμμετείχε σε μια βιντεοκλήση με την οργάνωση προκειμένου να μιλήσει για τη μόδα και τη χειραφέτηση των γυναικών.

«Οι άνθρωποι μπορούν να πουν ότι το μεγαλύτερο μέρος της Smart Works αφορά τα ίδια τα ρούχα, αλλά δεν είναι έτσι» εξήγησε σε τρεις πελάτες που έχουν συνεργαστεί με τον οργανισμό. «Όλα αυτά τα πράγματα είναι το εξωτερικό κομμάτι, αλλά το εσωτερικό κομμάτι είναι αυτό που καταλήγει να είναι το καλύτερο αξεσουάρ».

Και πρόσθεσε, «Είναι η αυτοπεποίθηση, είναι αυτό που είναι χτισμένο μέσα, αυτό είναι το κομμάτι του ρούχου με το οποίο περπατάς έξω από αυτό το δωμάτιο και περνάς στη συνέντευξη που θα σε οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο επιτυχίας».

Δεν είναι ένα κόσμημα, μια τσάντα ή ένα μαντήλι. Το καλύτερο αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις είναι η αυτοπεποίθησή σου. Η αυτοεκτίμησή σου είναι αυτό που θα σε ξεχωρίσει από τους άλλους, τουλάχιστον, σύμφωνα με την Meghan.

«Ως γυναίκες, συχνά είναι εύκολο να ξεχάσουμε όλες τις δεξιότητές μας και τα προσόντα μας, όχι ότι δεν είναι εκεί, αλλά μερικές φορές χρειαζόμαστε κάποιον για να τα παρατηρήσει», συνέχισε. «Αυτό είναι σημαντικό και το βλέπω στις γυναίκες που προσφέρουν εθελοντικά στη Smart Works ... δεν επισημαίνουν κάτι που δεν υπάρχει, το βλέπουν σε εσένα για πρώτη φορά».

Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά θεωρούμε ότι είναι μερικές πολύ καλές συμβουλές.