FaceApp Kate Middleton: Έτσι θα ήταν η δούκισσα του Cambridge αν είχε γεννηθεί αγόρι

26.06.2020
FaceApp Kate Middleton: Έτσι θα ήταν η δούκισσα του Cambridge αν είχε γεννηθεί αγόρι
Η δημοφιλής εφαρμογή των social media που έχει αλλάξει φύλο σε όλους τους διάσημους -και μη- όλο του πλανήτη, φαίνεται ότι "χτύπησε" και το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Τα social media έχουν "πλημμυρίσει" από "αλλαγές φύλου" τις τελευταίες μέρες. Η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών έχουν μπει στον πειρασμό να "τσεκάρει" πώς θα ήταν αν... Και όσοι δεν το έχουν κάνει μόνοι τους, έχουν δει την παραλλαγή από λογαριασμούς που έχουν αναλάβει τη μετατροπή ερήμην τους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η δούκισσα του Cambridge, η οποία, όπως είδαμε σε ανάρτηση στο Instagram, αν είχε γεννηθεί αγόρι, θα ήταν κάπως έτσι, σύμφωνα με το δημοφιλές application.

Σήμα κατατεθέν τα λακάκια της Kate ακόμη και στην ανδρική εκδοχή της.

Για την ιστορία, από τις πολλές αλλαγές φύλου που έχουμε δει αυτές τις μέρες ξεχωρίσαμε αυτή της Δέσποινας Βανδή, η οποία δεν έγινε απλά άντρας... έγινε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης! Κάνε κλικ στον σύνδεσμο να το θυμηθείς.

Κατά τα άλλα, η Kate συνεχίζει τις πάμπολες υποχρεώσεις της από τη royal θέση που κατέχει ενώ βρίσκει πάντα χρόνο για να ασχοληθεί με το αγαπημένο της χόμπι, που δεν είναι άλλο από τη φωτογραφία.

Θυμίζουμε ότι έχει φωτογραφίσει η ίδια κάθε ιδιαίτερη στιγμή για την οικογένειά της ενώ από τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, οι επίσημες λήψεις όλων των μελών για τα γενέθλιά τους -ή για όποια άλλη αφορμή- έχουν τη δική της υπογραφή.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα, τα γενέθλια του πρίγκιπα William. H Kate απαθανάτισε τον συζυγό της και τα τρία παιδιά τους σε μερικές απίθανες, τελείως ανέμελες στιγμές.